L’Oreal Paris aduce mereu oameni frumosi printre ambasadorii sai. Imi aduc aminte cum o admiram pe Claudia Schiffer in reclamele la sampoanele Elseve si cum visam sa am parul ei.

De data aceasta avem de a face cu Lara Stone, un model din noua generatie , dar care are deja 29 de ani si in mai anul acesta a devenit mama.

Cu 1.78 si dimensiuni aproape perfecte, Lara a cucerit podiumurile marilor creatori de moda si a aparut pe cateva coperte de reviste celebre printre care si Vogue. Si-a inceput cariera practic la 15 ani cand a fost selectata la un concurs Elite Model Look.

Unii au numit-o si antimodel pentru atitudinea ei si pentru figura ei un pic ciudata, dar au fost si persoane importante din industrie care au placut-o mult si au promovat-o, asa cum a zis Carine Roitfeld  “Sometimes a girl just touches you”.

Lara devine ambasadoare L’Oréal Paris pentru viitoare lansari din categoriile machiaj, ingrijirea si
colorarea parului.

Ma simt flatata sa ma alatur echipei de ambasadoare L’Oréal Paris. Am astfel sansa sa spun “Pentru ca meritati” femeilor din intreaga lume, ceea ce este o mare onoare. L’Oréal Paris este un brand pentru care frumusetea si personalitatea merg mana in mana. Uitandu-ma in spate la cariera mea, pot spune ca ma identific cu valorile acestui brand. Frumusetea reprezinta modul in care poti spune cine esti cu adevarat”.
Lara Stone

Written by Ana Maria Tatucu
 • Mere Verzi

  cand am vazut poza prima data chiar am crezut ca e Brigitte Bardot! e frumoasa, merita acest renume!

 • auroratoma

  Este superbă! Îmi place părul ei la nebunie. Și dantura e interesantă. Mi-aș dori să am strungăreață 🙂

 • Ana-Maria Tatucu

  Mie nu prea imi place dantura in mod special, stiu ca si Brigitte Bardot are si Vanessa Paradis…dar nu e tocmai o chestie pe care sa o admir :).

 • Mihaela Bolea

  Este o prezenţă frumoasă! 🙂

 • Ana-Maria Gaspar

  Mie, nu stiu de ce, dar nu-mi place, zau!!!!!!! Sunt cumva carcotasa?

 • Ana-Maria Tatucu

  :)…Lara nu are tocmai o figura frumoasa, dantura ei mie nu imi place, de exemplu. Nu esti carcotasa. Daca ar fi sa fi ales pe cea mai frumoasa ambasadoare l'Oreal eu raman cu Claudia Schiffer sau Stephanie Seymour :D.