De la 1 noiembrie l’Oreal Paris iti aduce uleiurile de par magice , de fapt…extraordinare

L’Oreal Paris are un sfarsit de an plin de lansari de produse speciale. De data aceasta avem de a face cu un produs versatil, pretios si asteptat cu multa nerabdare si pe piata noastra.Uleiurile de par extraordinare ajung si pe rafturile magazinelor din Romania din 1 noiembrie la un pret de 31.99 de lei pentru sticlute de 100 de ml. Produsul va avea doua variante, una pentru par normal si una pentru par vopsit.

Stiu ca prin blogosfera se discuta ca au aparut inainte in alte tari, am vazut si eu reclama la acest ulei in revistele glossy frantuzesti, insa asa este de cand lumea, prima data produsele noi apar pe pietele mature, ma refer la produsele noi ale marcilor de cosmetice de renume european si mondial si apoi ajung in pietele “emergente” cum suntem si noi, adica piete care abia scot capul la lumina spre o piata dezvoltata. Se intampla ca anumite produse sa nu ajunga niciodata si pe o piata emergenta si tanara ca a noastra si la capitolul acesta am multe exemple, insa nu ocup acest articol cu asta, o sa va scriu alta data si cu alta ocazie despre of-urile mele legate de produsele care la noi inca nu se gasesc pe piata si o sa si explic de ce .

L’Oreal Paris mi-a facut o surpriza frumoasa intr-o dimineata de toamna si mi-a trimis acest ulei de par cu un colier foarte interesant, colier care ma duce si mai aproape de idea de pretios si de stralucire pe care doreste sa o transmita uleiul de par.

Prima impresie: foarte buna si aromata, uleiul de par miroase extraordinar. A fost greu sa citesc de pe ambalaj cum se foloseste, insa am vazut ca e are o utilizare…asa cum vrei tu, inainte de samponare, dupa spalarea parului, pe par uscat sau umed, dupa coafat si inainte, depinde cum doresti si simti. Asta imi place la acest ulei.

Dar parfumul este de vis…

Ca sa aibe si acest parfum, dar si efectul de elixir pentru par, la baza acestui ulei de par extraordinar stau 6 ingrediente magice.