Guerlain, Super Aqua, Night Balm review

Guerlain Super Aqua Night Balm este de mai mult de o saptamana pe noptiera mea si recunosc ca astept cu mare placere sa aplic aceasta crema in fiecare seara. In primele zile de folosire am aplicat-o si ziua, imi placea prea mult textura ca sa las aceasta placere doar pentru orele serii. Despre Guerlain nu cred ca mai este necesar sa va mentionez ca mereu va figura pe locul 1 la capitolul preferinte in materie de branduri de cosmetice si este deja brandul cu care ma identific cel mai bine.

Despre Guerlain Super Aqua, ca si gama de skincare, va pot spune ca are avantajul de a realimenta epiderma cu o apa purificata si reface capacitatea pielii de a se proteja de orice factori externi. Aquacomplex este solutia gasita de specialistii Guerlain pentru a realimenta pielea cu apa, pentru a asigura o circulatie care sa mentina procesele de protectie ale pielii. Pentru acest produs, Night Balm, au fost facute teste in vitro si instrumentale care i-au demonstrat eficienta. Femeile care au facut parte din panelul de cercetare au remarcat ca prim beneficiu netezirea ridurilor intr-o proportie de 31%, test instrumental la o ora dupa aplicarea acestei creme. Ce as vrea sa subliniez este faptul ca in testele instrumentale se foloseste aparatura specifica de masurare, deci rezultatele nu se raporteaza bazat pe observatiile personale ale subiectilor din studiu sau pe baza observatiilor unui medic. Poate ca un procent de 31% pare nesemnificativ, insa testele instrumentale vin cu cifre de acest gen si nu cu acele rezultate de peste 90% pe care de obicei le remarcati prin testele facute pe consumatori si care se bazeaza pe observatiile personale ale celor care participa la test. Guerlain a efectuat bineinteles si studii de satisfactie pentru aceasta crema si 98% dintre participantele la studiu au spus ca acest Night Balm le-a adus un ten cu aspect mult mai odihnit dupa utilizarea lui timp de 28 de zile.

guerlain-aqua-canar-beautybarometer-nightbalm-skincare-2016

Am deja mai mult de o saptamana de cand folosesc in fiecare seara acest Night Balm si ceea ce am simtit din prima zi a fost acel efect de piele relaxata, destinsa. Nu pot sa neglijez aroma extrem de subtila de trandafir, iasomie si ylang-ylang. Stiu ca produsele cosmetice nu prea trebuie sa contina parfum, insa orice produs de skincare de la Guerlain are o aroma care face si ea parte din beneficii, este ca si o aromaterapie inclusa. Ca idee, parfumul din cremele Guerlain este foarte discret si in cantitate suficient de mica pentru a nu deveni iritant. Textura este destul de fina si de usoara, adica ma asteptam ca o crema de noapte sa fie ceva mai densa, ca atare cred ca se potriveste si cuiva cu tenul mai gras. Si tenul gras are nevoie de un plus de hidratare, iar complexul Aquacomplex are si un mic efect de detox, foarte binevenit pentru un ten mixt sau gras.

La cateva zile de folosire, beneficiile au inceput sa se simta la nivelul aspectului tenului. Desi am trecut si inca trec printr-o perioada in care colicile biliare mi-au cam pus capac si au dus si la o deshidratare a pielii, pentru ten am rezolvat rapid problema cu acest produs de la Guerlain si nu numai. Am mai folosit ca si crema de zi din cand in cand si crema de zi Abeille Royale, tot de la Guerlain. Ca sa spun altfel, am trecut printr-o cura Guerlain si nu regret deloc ideea. Mi-am dorit de mult sa pot folosi de dimineata si pana seara doar produse Guerlain si am experimentat cu mare placere acest lucru in ultima saptamana. C’est ravissant.

Ambalajul este elegant, cu amprenta clasica Guerlain. Borcanelul este din sticla de culoare albastra, crema se consuma in termen de maxim 9 luni de la deschidere si astea inseamna ca procentul de conservanti este mai redus fata de un produs clasic care de obicei are 12 sau 18 luni de valabilitate. As fi preferat totusi un format mai bine protejat ca si sistem de inchidere, poate un flacon cu pompita, insa o textura onctuoasa este mai greu de inclus intr-un ambalaj cu pompita.

guerlain-superaquacreme-nightbalm-skincare-beautybarometer-2016

guerlain-superaqua-cremadenoapte-beautybarometer2016-review

Pe de alta parte imi stiti franchetea de a discuta, chiar si despre Guerlain, si capriciul de a folosi doar produse Guerlain este destul de ilogic si irational, pentru ca de asta se numeste un petit caprice de beaute. O crema de la Guerlain ca si investitie inseamna un efort ceva mai mare, dar recompenseaza asteptarea si placerea unui cunoscator. Dupa atatea produse de ingrijire a tenului incercate si folosite doar in ultimii 5 ani, nu as spune ca Guerlain exceleaza 100% la capitolul skincare. Sunt insa cateva produse pentru care merita sa experimentam macar din cand in cand capriciul de a ne rasfata cu o crema rafinata si atat de placuta si o crema de la Guerlain este acel moment privilegiat pe care orice femeie ar trebui sa il incerce.

Recent am descoperit magazinul online Canar.ro unde oferta de preturi este ceva mai avantajoasa fata de parfumeriile clasice, mai exact preturile sunt cu aproximativ 10-20% mai mici fata de parfumerii. Crema Guerlain Super Aqua Night Balm costa 419 lei pe acest site versus aproximativ 550 de lei cat am vazut in parfumerii.  Daca ma intrebati de ce preturile sunt mai bune decat in magazinele clasice, o sa va spun ca acest magazin online are un partneriat cu IBS, o centrala de servicii de achizitie si logistica care furnizeaza marfa si pentru magazinele de tip duty-free, magazinele din aeroporturi unde cred ca fiecare dintre noi a gasit cel putin un deal foarte bun cand e vorba de cosmetice.

Despre ingrediente, puteti vedea informatii pe cutia produsului:

guerlain-superaqua-ingrediente-nightbalm-2016

Si pentru ca sa ii dam Cezarului ce este a Cezarului, as spune ca ca excelenta este un atribut al marcii Guerlain. Iar nota mea dupa un 7DaysTest este evident Excellent, cu ceva mai mult subiectivism poate, pentru ca este vorba de Guerlain si nu pot fi altfel.

Daca ati folosit produse de ingrijire a tenului Guerlain, astept de la voi si alte sugestii. Pe mine momentan gama Super Aqua ma tenteaza sa o explorez si mai mult si pe canar.ro am mai vazut cateva produse care ma tenteaza. Voi ce tentatii ati descoperit?

(PS)