Douglas Naturals, crema de corp cu ulei de argan bio, review

In ultima vreme exista o crema de corp catre care intind mana cam des, este Douglas Naturals, crema de corp cu ulei de argan bio. Douglas a lansat inca din 2014 o gama de produse bazate pe ulei de argan bio, o gama dedicata ingrijirii tenului si a corpului. Crema vine intr-un recipient rotund, foarte feminin ca si prezenta pe noptiera. Imi place textura fina si onctuoasa in acelasi timp.

cremadecrop-douglas-argan-bio-beautybarometer2016 (3)

Crema este foarte lejer parfumata, un miros usor dulceag, specific produselor cu argan. Ce am apreciat de la prima aplicare, a fost felul in care hidrateaza pielea si pe zonele foarte obosite, gen calcaie, se absoarbe repede pentru o crema atat de hranitoare si o folosesc din ce in ce mai des.

Uleiul de argan extrem de eficient utilizat în toate produsele Douglas Naturals provine dintr-o Rezervație a Biosferei UNESCO aflata în sud-vestul Marocului. Aceasta reuneste sustenabilitatea si calitatea.  Arborii de argan sunt printre cei mai vechi arbori din lume, cu toate acestea in prezent cresc numai pe o suprafață de 8.000 km2 din sudul Marocului. Extragerea uleiul de argan este in mod traditional treaba femeilor: arborii seculari sunt mosteniti de-a lungul generatiilor de la mamă la fiica si constituie principala sursa de venit pentru familiile berbere.

Deținerea a 10 arbori este suficient pentru a hrani o întreagă familie – ceea ce înseamnă ca femeile sunt aici principalele sustinatoare ale familiei. Ele pregatesc manual acest ulei si in felul acesta urmeaza o traditie si isi asigura bunastarea familiei.

In produsele Douglas Naturals exista mai multe extracte naturale si obtinute in mod ecologic, extractul de ghimbir, de ceai verde si ulei de nuca de cocos, pe langa alte ingrediente naturale.

Lista de ingrediente a cremei de corp:

cremadecrop-douglas-argan-bio-beautybarometer2016 (2)

Crema costa in jur de 75 de lei pentru 200 de ml si se gaseste exclusiv in parfumeriile Douglas.