First Instinct For Woman, Abercrombie & Fitch, review

In urma lansarii in 2016 a noului parfum masculin, Abercrombie & Fitch lanseaza parfumul First Instinct for Woman, dezvoltat exclusiv cu Inter Parfums. De curand l-am descoperit in parfumeria Douglas si am ramas surprinsa ca si atunci cand am mirosit aroma masculina despre care puteti citi aici.

Imi plac parfumurile florale, insa care au o intensitate mai mare si care reusesc sa surprinda la fiecare aplicare. First Instinct incepe intens cu note fructate care pun in valoare apoi notele florale. Fructul pasiunii si moscul se simt extrem de bine, urmand ca pe piele sa resimtiti arome calde. Dupa 15 minute de aplicare, felul in care se simte aroma de tonka chiar m-a surprins si m-a facut sa compar parfumul cu alte arome care se bazeaza intens pe senzualitatea calda a aromei de tonka. Este un parfum cu o persistenta buna, un siaj surprinzator pentru un parfum ce se adreseaza celor foarte tineri. Cred ca pentru femeile tinere, adolescente, parfumul reprezinta un exercitiu bun de conectare cu un parfum placut.

First Instinct For Woman, Abercrombie & Fitch, concept

Conceptul parfumului pleaca de la un lucru foarte simplu si foarte intens totodata, prima intalnire intre el si ea. Inspirat de acel prim moment de atracție, atunci când lumile a doi oameni se ciocnesc și o scânteie este aprinsă, “First Instinct” este interpretarea primei vederi și a sentimentului de conexiune inițială. Acel moment nu poate fi definit în cuvinte, nici nu poate fi anticipat.

Dezvoltat de Fabrice Legros (Studio Pi), design-ul este “bazat pe o construcție de formă dreptunghiulară, dar cu rotunjimi care transmite feminitatea.” Suprafața sa ondulată din sticlă transparentă este o invitație senzuală, în timp ce capacul de metal roz deschis si placa transmit etimologia Abercrombie & Fitch de necontestat.

“ Simt ca parfumul First Instinct for Woman este in acelas timp jucaus, feminin, si atragator, spune maestrul parfumier Laurent le Guemec ( IFF). Cu o deschidere senzuala, o desfasurare sclipitoare si o pista irezistibila a seductiei fara efort, aceasta formula a fost conceputa pentru a asigura farmecul. “

First Instinct For Woman, Abercrombie & Fitch, note

Top: Magnolia sărutată de Soare în combinație cu strălucirea înălțătoare a Grapefruitului Zest trezesc simțurile.
Note de mijloc: Floarea salbatică de Portocală continuă strălucirea florală, în timp ce Orhideea Fluture amestecată cu exoticul Nufăr redau inima parfumului.
Baza: Caldul Chihlimbar adaugă o seducție irezistibilă, furnizând o textură caldă bazei. Amestecul contastant de Tonka cremoasă și Moscul aduc un aer ademenitor senzualității.

Parfumul se gaseste la Douglas, format EDP, in format 30, 50 si 100 de ml, cu pret pornind de la 219 lei. Puteti achizitiona si lotiunea de corp, ce va completa perfect parfumul, 200 ml, 183 de lei.

Sursa info: comunicat de presa

PS