Au Parfum, duminica cu parfum si ciocolata

Au Parfum este cea mai buna experienta in materie de shopping pe care o pot avea in ultimul an. Au Parfum este un site specializat pe parfumeria de nisa si care are si un beauty box o data la doua luni. Beauty Box-ul Au Parfum este o mostra generoasa de noutati in materie de parfumerie de nisa par excellence. Incerc arome bulversante, enervante, staruitoare, insuportabile uneori si invadatoare. Adica exact ceea ce caut eu in lumea parfumeriei. Emotii si senzatii ce se amesteca. Singurul impediment, nu livreaza in Romania, insa cu putina intermediere, se poate aduce in tara. Noroc de prietenii de acolo pe care ii stresez regulat cu micile mele comenzi. Asta e, daca beauty box-uri misto sunt doar acolo.

De cate ori am un moment de respiro, dau iama prin cutiile primite pana acum. Nu am reusit sa miros tot ce am primit. Nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca sunt arome destul de grele ca sa le miros repejor.

Pe site-ul Au Parfum pe langa shopping, lectura de buna calitate este alta pralina, ca sa zic asa, revista Nez. Gasiti articole despre lansarile din parfumeria de nisa, de fapt impropriu spus lansari, ci pur si simplu review-uri sau prezentari facute de specialistii revistei. Apar si articole despre noutatile din parfumeria de designer, insa nu chiar la orice. Adica gasesti un articol despre ceva parfum nou de la Hermes, Cartier sau despre noul Gabrielle Chanel. Dar poti fi la curent cu evenimentele legate de parfumerie, de premii, de parfumieri noi, exista o rubrica ,,Comunitate” unde gasesti parerile cititorilor despre parfumuri etc.

Bon, pentru mine un moment de liniste de duminica inseamna o ciocolata neagra buna si multe esantioane de parfumuri in fata mea sau chiar sticle intregi. In fine, mai stau sa le fac poze, le mai miros. Uneori pur si simplu reiau o aroma pe care nu o mai retin asa bine. Descopar cate o chestie, deschid si fragrantica si tot asa. Nu cred ca fac mare chestie savanta, insa mereu dupa o pauza de asta, raman si cu mirosuri noi intiparite acolo in memorie, atat cat pot sta, dar si cu informatii despre cate un parfum sau un ingredient. Stau si ma gandesc ca e cel mai placut mod de a invata despre parfumuri.

Weekendul acesta a fost si Cristina la pauza asta de parfum si ciocolata, m-a surprins scotocind prin cutiute. Am umplut apoi masa cu alte parfumuri, a plecat cu un decant din ceva nou, ca de obicei, plus pe drum si-a dat seama – iar – ca sillage-ul ramas de la un parfum i-a placut si ca sigur mai vrea sa il miroasa si data viitoare. Au parfum!