Urban Decay, despre culoare, despre drepturile femeilor si despre beauty with an edge

Urban Decay a sosit in Romania, asta deja v-am anuntat de ceva vreme, ati avut posibilitatea sa vedeti produsele in cateva magazine Sephora si de putina vreme puteti comanda produsele pe magazinul online sephora.ro. Pentru multe dintre noi, Urban Decay inseamna paletele Naked, atat de cautate, atat de iubite si din pacate si extrem de des falsificate.

Urban Decay s-a lansat ca un brand altfel. In 1996 cand au lansat primele produse de machiaj, piata de lux de machiaj era invadata de roz si beige. Eleganta se limita in aceste culori. Urban Decay a raspuns dorintei femeilor de a-si exprima individualitatea, de a explora culorile si de a le folosi intr-un machiaj indraznet si puternic. Si dorinta lor a fost ca exprimarea atitudinii libere sa nu se opreasca doar la machiaj. Ca atare, Urban Decay a sustinut mereu femeia, dezvoltarea ei, independenta si drepturile ei.

The UltraViolet Edge este fundatia care sustine toate initiativele prin care Urban Decay sustine femeile si drepturile lor. Din studiile facute de ei, reiese ca din momentul in care femeia incepe sa aiba venituri si sa isi sustina familia, 90% din ceea ce ea castiga se intoarce in familie nu numai sub forma de alimente. Femeia isi foloseste veniturile pentru a asigura copiilor si o alimentatie mai buna, dar si o educatie mai buna.  The Ultra Violet Edge selecteaza cu atentie fundatiile si cauzele pe care le sustine pentru a isi aduce mereu contributia in a da putere mai multa femeii si a o sprijini intr-un mod consistent.De multe ori femeile au nevoie de avocati, de suport juridc si acesta devine un lux. The Ultraviolet Edge sustine fundatiile care ajuta aceste femei cu diverse probleme si le usureaza viata la propriu. Empower women, acesta este scopul Urban Decay si da, nu se reduce totul la machiaj.

Urban Decay nu testeaza produsele pe animale si isi verifica furnizorii de materie prima sa nu foloseasca acest tip de testare. Totodata partea de cercetare din spatele produselor aduce mereu solutii vegane pentru toate produsele si cauta mereu ingrediente de acest gen, bineinteles atunci cand se asigura si calitatea produselor. Produsele care contin doar ingrediente vegane sunt marcate pe ambalaj intr-un mod specific.

_SSD4272 _SSD4542 ROT_5056

Evenimentul de lansare oficiala in Romania a demonstrat inca o data ca Urban Decay nu era ceva asteptat, ci o marca foarte asteptata, foarte iubita, foarte dorita. Inca de la Makeup Secret Santa de anul trecut, eveniment pe care l-am organizat cu mult drag, am auzit atat de des Urban Decay in discutiile invitatelor mele, o dovada vie ca un brand traieste si se insufleteste din pasiunea celor care il apreciaza la maxim.

As vrea doar sa va spun ca personal am fost extrem de impresionata de calitatea produselor pe care am putut sa le testez pana acum, voi explora si limitele unei palete Naked 2 in curand, am pe wishlist deja un ruj Urban Decay si cred ca lucrurile nu se vor opri aici.

Voi ce aveti pe lista de dorinte? Ce inseamna pentru voi “beauty with an edge”?