Givenchy UberGentlemen

Givenchy si Uber ar parea la prima vedere o alaturare de branduri cam fara o anume semnificatie. Totusi, vineri, 15 septembrie, Uber impreuna cu Sephora si Givenchy le propune celor care vor comanda o masina Uber intre orele 11 si 15, in Bucuresti, sa participe la o cursa mai speciala care se va finaliza cu un cadou Givenchy.

Givenchy UberGentlemen este poate prima actiune de acest gen si are ca punct de pornire lansarea unui nou parfum masculin Givenchy, Gentlemen Only Absolute. Noul parfum este lansat chiar in aceasta vara, inspirat de stilul de high fashion Givenchy, a fost anuntat ca si un parfum contemporan, senzual, aromat, lemnos. Notele de varf sunt bergamota, notele medii sunt scortisoara, nucsoara si sofran, iar notele medii sunt vanilie si lemn de santal. Simon Baker, actor australian cu notorietate, este imaginea si acestui parfum, il retineti si din campaniile anterioare ale seriei de parfumuri Givenchy Gentlemen.

gentlemen-only-absolute-30

givenchy-gentlemen-only-absolute-2016-beautybarometer

Cum funcționează UberGENTLEMEN:

  • Deschide aplicația Uber vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 15:00
  • Alege opțiunea UberGENTLEMEN și comandă o mașină
  • Un șofer partener Uber va prelua comanda și te va duce la destinație
  • La destinație vei primi un cadou special din partea Givenchy și Sephora care conține un parfum Gentlemen Only (50 ml), două eșantioane din parfumurile star Givenchy: Gentlemen Only EDT și Dahlia Divin Le Nectar și un voucher de 50 RON pe care îl poți utiliza pentru a achiziționa produse Givenchy din magazinele Sephora.
  • Tariful pe care îl vei plăti pentru cursă este tariful standard UberSelect (Tarif de bază – 1.65 lei; Tarif / km – 1.65 lei; Tarif / minut – 0.28 lei)

Givenchy-ubergentlemen-promo-sephora-septembrie2016

Cam acestea sunt detaliile, va urez bafta sa prindeti o masina UberGENTLEMEN, enjoy the ride si … experimentati noul parfum Givenchy.