Heloise de V. parfumeur d’attitude, in exclusivitate la Marionnaud

Heloise de V., un brand de parfumerie de nisa, a fost lansat in atmosfera aproape ireala de la Infinitea. Eram pe malul marii, in vacanta, teleportarea nu m-a ajutat sa ajung la eveniment, insa voi ajunge curand in parfumeriile Marionnaud sa incerc aceste arome speciale. Heloise de V. , parfumeur d’attitude, este in primul rand povestea unei familii din zona Uzes din Sudul Frantei, zona recunoscuta pentru un patrimoniu olfactiv unic si pretios.

Parfumurile Heloise de V sunt atemporale, sunt o materializare a unor amintiri olfactive, a unor momente pline de parfum si emotie.

La Marionnaud veti regasi cele 5 arome Heloise deV., insotite si de extensia lor de gama, sapunuri parfumate si lotiuni de corp. 

A l’heure de la Cueillette Intense, Apa de Parfum, are arome de de varf: bujor, șofran si frezii, note de mijloc: trandafir si violete si note de baza: patchouli si chiparos.

Au bord de Riviere, Apa de Toaleta, vine cu amintiri ale copilariei cu veri fierbinți din sudul Franței si cu plimbari prin lanurile de lavanda. Note de varf: lavandă si bergamota. Note de mijloc: trandafir de apa, flori de portocal si menta proaspata. Note de baza: mosc alb.

A l’heure de la Cueillette, Apa de Toaleta este o armonie florala unica sporita de arome picante si calde. Note de varf: bujor, șofran si frezii. Note de mijloc: trandafir si violete. Note de baza: patchouli si chiparos

Soiree d’Ete Apa de Parfum este un parfum lemnos floral ce aduce aminte de serile toamna, atunci cand soarele apune. Note de varf: neroli si bergamota. Note de mijloc: floare de portocal si trandafir. Note de baza: patchiuli, cedru si lemn de guaiac.

Dejeuner Sous Figuier, Apa de Toaleta este un parfum fructat ce iti aminteste de pranzurile cu familia sau înconjurat de prieteni în umbra frunzelor liniștitoare si largi de smochin. Note de varf: lamaie. Note de mijloc: aroma de smochin. Note de baza: cedru si migdale.

heloisedev-dejeunersurlefiguier-edt-marionnaud

De la prima lectura, cred ca Soiree d’Ete va fi unul dintre parfumurile care o sa ma tenteze, dar va tin la curent.

Parfumurile Heloise de V. se pot cumpara si online de pe marionnaud.ro si preturile intregii game incep de la 79 de lei, pret pentru care puteti cumpara un set elegant de sapunuri parfumate.

Parfumurile costa 229 de lei pentru format 50 ml EDP si 189 de lei pentru format 50 ml EDT.

heloisedev-parfum heloisedev-parfumeurdattitude-beautybarometer-2016 heloisedev-soirdete