Ange Noir Givenchy

Ange Noir Givenchy este noul parfum ce continua seria de ingeri si demoni din sirul de parfumuri Givenchy. Nu va vorbesc mereu de lansari de parfumuri fara a le incerca macar in parfumerii, insa pentru Givenchy si in special pentru seria Ange ou Demon am o slabiciune aparte. Aceasta serie mi-a placut de la primul parfum, Ange ou Demon, lansat in 2006.

Noul parfum, Ange Noir, vrea sa ilustreze un nou paradox: “Radiant as an angel, elusive as the darkness.” Inspirat de le cinema noir, parfumul este dedicat femeii fatale, ca si o potiune a seductiei, eleganta, unica, dezirabila. Parfumul este un amestec de arome florale si orientale, un amestec de note luminoase, precum si intunecate. Parfumul se deschide cu note de bergamota, piper roz si migdala proaspata. Nota blanda si pudrata este adusa de iris alb, combinata cu susan negru. Notele de baza sunt boabele de tonka, ambra si ambrette. 

Aymeline Valade este imaginea acestui parfum, actrita si model in Franta, cunoscuta de pe catwalk pentru show-urile designerilor celebri. Sticla seamana cu Ange ou Demon le Parfum, editia din 2015. Diferenta fata de flaconul anterior este negrul intens al sticlei. Parfumul va fi disponibil ca si EDP 30, 50 si 75 ml. Sper ca il vom gasi si la noi in parfumerii cat de curand.


promotional_image_def_10

Pentru pasionate si colectionare, parfumul se afla deja pe aoro, cu preturi incepand de la 203 lei, il gasiti aici.