L’Occitane en Provence, Programme Divine

L’Occitane en Provence a lansat prin 2013 o crema pe care a numit-o Creme Divine cu extract de imortele, o planta care si dupa ce este taiata isi pastreaza principiile de viata sa zic asa, este o planta nemuritoare. Crema a castigat rapid inima consumatoarelor, a primit nenumarate premii si din partea revistelor glossy si a intrat in randul produselor de skincare iconice. 

Bineinteles ca mi-am dorit sa o folosesc citind atatea lucruri despre ea si pentru ca in Romania nu puteam cumpara decat formatul mare de 50 ml, am preferat sa o iau din UK unde se comercializa si formatul mai mic de 15 ml ( m-a costat 8 lire, cam 50 de lei). Crema la 50 de ml costa aproape 400 de lei la noi in magazine. Nu imi sta in fire sa dau peste 50 de euro pe o crema daca nu sunt convinsa eu personal de calitati.  Esantioane nu existau in magazine, iar din testerele din magazine nu m-a convins. 
Iarna aceasta am folosit Creme Divine de mai multe ori si nu pot inca sa ma lamuresc daca isi merita calificativul de Creme Divine. Crema este onctuoasa, extrem de hidratanta, are un miros natural, oarecum necomercial, care ma convinge ca nu sunt parfumuri puse acolo sa ma ademeneasca, insa am cunoscut si creme mai hidratante si care totusi nu isi luau titlul de “divine”. Am folosit crema si dupa exfolieri, oricum mai mult pe post de crema de noapte, fiind o crema destul de nutritiva. Crema este cu certitudine si foarte hidratanta si nutritiva, insa pe tenul meu nu pot sa zic ca am remarcat ceva special fata de alte creme cam din acelasi nivel de piata. Este concentrata, cei 15 ml mi-au ajuns la extrem de multe utilizari fata de ce ma asteptam eu, adica am adunat peste 2 saptamani de utilizare si mai am putin pentru inca vreo 3-4 aplicari. Calificativul meu ar fi ceva gen Good, daca va uitati in descrierea blogului o sa vedeti cam caror produse acord acest calificativ.

L’Occitane en Provence lanseaza in aceasta perioada si un tratament special dedicat tenului din aceeasi familie de produse ca si Creme Divine, pornind de la aceleasi principii ale florilor de imortele, insa folosind si multe alte ingrediente pretioase. Programme Divine este un concept nou de ingrijire al tenului.

O sa va las cu informatiile primite despre acest tratament, mi se pare ca idee un program inteligent si care te forteaza sa fii mai disciplinata cu ingrijirea tenului. Sunt niste fiole cu anumite seruri care trebuie folosite intr-o anumita ordine si te fac sa intelegi principiul de evolutie al tenului. Nu le-am vazut inca, insa promit sa revin cu pareri dupa ce voi ajunge intr-un magazin l’Occitane en Provence, sper sa poate fi testate.

Pentru fiecare saptamana exista un set de fiole care trebuie sa fie aplicate pe ten in aceasta ordine:

Săptămâna I (exfoliere uşoară): Uleiul esenţial de mastic acţionează ca un exfoliant blând, contribuind la izolarea naturală a pielii. Suprafaţa pielii arată mai fină.  Are un aspect unitar, pielea este catifelată şi luminoasă*.
Săptămâna 2 (hidratare şi nutriţie): 4 uleiuri vegetale combinate cu ulei esenţial de cistus ajută la hrănirea şi hidratarea pielii. Textura pielii pare să fie transformată.
Săptămâna 3 (Detoxifiere): Uleiurile esenţiale de mirt şi rozmarin ajută la îndepărtarea toxinelor pielii. Întărită, pielea se află în momentul perfect pentru a primi beneficiile anti-îmbătrânire ale ultimului pas*.
Săptămâna 4 (Regenerare) : Combinaţia de uleiuri esenţiale din morcov, chiparos şi imortele oferă pielii o acţiune globală anti-îmbătrânire: pielea pare mai moale, mai luminoasă, reechilibrată*.

Rezultate:

Regenerată, pielea este pregătită să confrunte timpul cu seninătate. Plină de viaţă, pielea radiază*.

Teste
•Teste de satisfacţie efectuate pe 35 de femei active, care trăiesc într-un mediu urban şi în condiţii de stres timp de 4 săptămâni
•Teste de eficienţă sub control dermatologic timp de 1 lună pe 30 de persoane: 1. acţionează asupra punctelor negre, a ridurilor, a fermităţii, 2. proiecţia reţelei, 3. măsurarea frumuseţii (fermităţii)
•Non-comedogenicitate

Utilizare
Acest program trebuie utilizat pe durata unui ciclu de 28 de zile pentru a urmări ciclul de regenerare a pielii. Aplicaţi o monodoză în fiecare zi (urmărind paşii ) pur şi simplu sau înainte de ritualul obişnuit de îngrijire a feţei , pe faţă, evitând zona ochilor, a nasului şi decolteul . Încălziţi uleiul în palme pentru aplicare.

Se recomandă utilizarea Programului de regenerare a pielii Divine Renewal seara,  fiind cel mai favorabil moment pentru regenerarea pielii , atunci când pielea nu suferă agresiuni externe.

Programul se va gasi in magazinele l’Occitane en Provence si costa 445 de lei.

Voi folositi produse L’Occitane en Provence? Aveti produse preferate? Eu recunosc ca parfumurile lor mi se par minunate si gamele de body care cu accente florale.