Guerlain, arta curatarii si ingrijirii tenului

Descoperind noile produse de curatare si ingrijire a tenului de la Guerlain, am inteles de ce pana si demachierea poate ajunge la nivel de arta. In preview-ul de acum cateva zile, v-am spus deja primele impresii, am promis ca revin cu mai multe informatii si in acest articol veti regasi mai multe detalii despre noile produse de skincare Guerlain.

L’Institut Guerlain de pe Champs Elysees a fost locul de unde a plecat istoria unui ritual de demachiere unic format din anumite miscari de masaj si de proceduri de tratament facial.
Astazi, Guerlain a ales floarea de Nigella ( chimen negru), ingredient secret al Orientului, al Cleopatrei si chiar al lui Nefertiti. Extractul din aceasta planta are capacitatea de a neutraliza o parte din procesul oxidativ cauzat de soare si de poluare, reinnoind producerea de glutation, un antioxidant produs de pielea umana.

Cele cinci produse sunt adaptate fiecarei nevoi de curatare a tenului.

Eau de Beaute este o solutie micelara ce nu necesita clatire, personal am testat-o luna trecuta in cadrul unei sedinte de machiaj Guerlain si imi venea sa ma demachiez fara oprire.

 

Creme de Beaute si Lait de Beaute au fost special concepute pentru tenul deshidratat, obosit si aduc curatarea blanda si delicata a unei texturi cremoase.

Mousse de Beaute este perfecta pentru tenul mixt sau gras, lasa tenul proaspat si cu o senzatie de confort.

Yeux de Beaute este demachiantul bifazic dedicat zonei ochilor, se poate folosi și de persoanele care poartă lentile de contact.

Secretul Guerlain: aplică produs pe o cotoneta și ține câteva secunde pe ochi; datorită acțiunii energizante, formula activează regenerarea și fortificarea genelor.
Produsele vor fi disponibile in parfumerii incepand cu 15 iulie 2015 si iata preturile aproximative:
Beauté des Yeux 222 lei
MOUSSE DE BEAUTÉ 243 lei
CRÈME DE BEAUTÉ 335 lei
LAIT DE BEAUTÉ 243 lei
EAU DE BEAUTÉ 243 lei