Mon Guerlain, primele impresii

Mon Guerlain este parfumul Guerlain care va aprinde multe pasiuni in acest an. De cand a fost anuntata aceasta lansare, am fost curioasa sa aflu ce aduce nou acest parfum. Notele de lavanda par a fi cele care au suprins multe persoane care apreciaza parfumurile Guerlain.  Mon Guerlain, oficial, este descris ca un parfum ce imbina arome de lavanda Carla, vanilie Tahitensis, iasomie Sambac si santal. Este un parfum oriental lemnos. Sticla este formatul cvadrilob, formatul clasic Guerlain, insa insemnele de brand sunt cam absente. Undeva, in partea de jos a sticlei, este gravat numele Guerlain.

Lasand la o parte parerea mea personala si felul in care simt sau nu frumusetea acestui parfum, Mon Guerlain reda bine imaginea femeii de astazi sau a feminitatii din prezent. Femeia este astazi un amalgam de contraste si feminitatea incepe sa iasa din definitiile care plac traditionalistilor. Mi-ar placea ca o adolescenta din ziua de astazi sa se indragosteasca purtand acest parfum. Mi-ar placea sa stiu ca cineva care isi doreste sa exploreze universul nobil Guerlain, ar incepe tot cu acest parfum. Este un parfum care va uni aspiratii diverse.

Parfumul Mon Guerlain va fi disponibil incepand cu 1 Martie in toate parfumeriile in care v-ati obisnuit sa gasiti parfumurile Guerlain: Sephora, Marionnaud, Douglas, Kendra si Debenhams. Preturile vor incepe de la aproximativ 300 de lei pentru formatul de 30 ml, momentan nu stiu preturile exacte in lei. Imi place ca vom avea si extensia de gama, gel de dus si crema de corp.

Mon Guerlain, ce semnifica pentru mine

Parerea mea, dupa ce am purtat o zi intreaga acest parfum, este ca se pastreaza tinuta unui parfum Guerlain, cu siguranta, insa aroma nu mi se pare atat de in acord cu parfumurile de la Guerlain care m-au cucerit, adica Shalimar, Samsara sau l’Instant. Nu mai zic de Nahema, Mitsouko sau Vol de Nuit. Totodata, cum am zis si in clip, este momentul ca Guerlain sa se adreseze femeii de astazi, din 2017, cu tot ce inseamna realitatea vietii ei. Realitatea e mult mai frumos inchisa intr-o amintire cu parfum Guerlain, asa ca as recomanda oricarei tinere acest parfum.

Mon Guerlain, ca si denumire, apropie parfumul de cea care il poarta, este “Guerlain-ul meu”, “Mon Guerlain”. Semantismul face ca parfumul sa fie si mai personal interpretat si cred ca asta ii va aduce indirect o anume doza de afectiune. Mon Guerlain, ton Guerlain, son Guerlain, fiecare cu Guerlain-ul ei si fiecare femeie cu felul sau de a fi. E momentul poate ca un simplu parfum sa ne aduca aminte ca fiecare isi are intimitatea si felul ei de a fi si ca in fiecare moment trebuie sa ne celebram propria unicitate.

monguerlain-parfum-beautybarometer-februarie2017-monguerlainreview-2 monguerlain-parfum-beautybarometer-februarie2017-monguerlainreview-10 monguerlain-parfum-beautybarometer-februarie2017-monguerlainreview-12 monguerlain-parfum-beautybarometer-februarie2017-monguerlainreview-15