Givenchy Gentlemen Only Barber Edition

Primesc zilele acestea un comunicat de presa despre Givenchy. Vad din titlu ca e ceva pentru barbati si ceva legat de barbierit. Hm, zic, deschid mai incolo ca nu e ceva asa interesant. Totusi deschid mailul si apare poza asta.


Da, da, asa am patit ca si voi. Insa am primit acelasi raspuns de la draga de Anca de la Niran, ca oricat de frumos este Simon Baker, nu o sa vina la Sephora sa vanda noile parfumuri Givenchy. Va dati seama cum ar si sa intri intr-o zi cu soare la Sephora si sa il vezi pe Simon Baker ca si Beauty Adviser? 

Bun, sa revenim cu picioarele pe pamant, Simon Baker este oricum in Australia la el acasa si are grija de familie, copii si citeste scenarii noi de filme, noi sa revenim la Givenchy si sa ne bucuram ca avem ceva produse noi si exclusive pentru barbatii din viata noastra.

“Pentru că pielea merită toată atenția , Givenchy dedică after-shave-ul Barber Edition celor mai exigenți gentlemani.
Balsamul oferă un mix perfect între hidratare, refacere și curătarecalmează pielea proaspăt bărbierită și îi oferăprospețime, netezește barba și o hidratează intensiv. 
O ediție limitată care va încânta chiar și cel mai exigent gentleman purtător de barbă! “


Gentelemen Only Barber Edition disponibil exclusiv in magazinele Sephora. Pret 367 lei.

Givenchy ne prezinta si o tipologie de barbati dupa barba pe care o au sau nu.
Ce vreau sa mai spun este ca oferta mi se pare foarte buna, in pretul parfumului de 100 de ml primiti si acest balsam aftershave, despre aromele Givenchy nu cred ca mai trebuie sa va povestesc ca sunt printre cele mai apreciate de domnii din intreaga lume.
Voi ce credeti, v-ar placea o intalnire la Sephora cu Simon Baker si cu Givenchy Gentlemen Only Barber Edition?
Va place ce ati
citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.