Diorshow Fusion Mono Matte, Celeste, review

Mos Craciun a ajuns un pic mai repede la mine cu un nou fard de ochi si de data asta a fost Dior, mai exact Diorshow Fusion Mono Matte, nuanta Celeste, un fard de ochi cremos-pudrat de o nuanta pastelata, lila. M-am grabit sa va scriu despre el din doua motive. Stiu ca pentru machiajul de Craciun fiecare incercam sa avem macar un produs nou si mai stiu ca ne dorim ca in perioada asta sa incercam si marci mai de renume.  Fardul acesta este atat de fotogenic, incat am facut cu el un mic exercitiu de pozat. Asa ca sper ca articolul sa va fie de folos in vreun fel, macar sa va delectati cu pozele.

diorshow-christiandior-machiaj-fardcremos-lila-matte-review-beautybarometer-decembrie2015 (11) diorshow-christiandior-machiaj-fardcremos-lila-matte-review-beautybarometer-decembrie2015 (21)

Fardul vine intr-un borcanel de sticla, foarte elegant si practic impachetat. Are un capacel transparent suplimentar, sub capacul normal, inca un detaliu care mie imi place mult. In cutie am gasit si o pensula pentru aplicare, asta ma bucura, am ramas cu multe pensule de calitate de la produse de machiaj de lux terminate si de acum 4-5 ani si inca le folosesc, le curat si sunt impecabile. Conteaza foarte mult ca la un produs de machiaj de calitate sa ai si pensula potrivita.

diorshow-christiandior-machiaj-fardcremos-lila-matte-review-beautybarometer-decembrie2015 (14)

diorshow-christiandior-machiaj-fardcremos-lila-matte-review-beautybarometer-decembrie2015 (8)

Diorshow Fusion Mono Matte, nuanta Celeste, poate fi folosit si pe post de iluminator, precum si de primer. Pare destul de versatil, la cat de greu l-am indepartat de pe deget dupa ce am facut un swatch, mi-am dat seama ca isi merita numele de “haute tenue”. Nu l-am folosit inca intr-un machiaj, dar pentru ca anul acesta am completat frumos colectia de produse de machiaj Dior, curand voi face si un articol cu un look complet Dior.

diorshow-christiandior-machiaj-fardcremos-lila-matte-review-beautybarometer-decembrie2015 (18) diorshow-christiandior-machiaj-fardcremos-lila-matte-review-beautybarometer-decembrie2015 (20)

Pret orientativ 30 de euro,in jur de 150 de lei in parfumeriile noastre si sunt mai multe nuante. Cat de curand o sa ajung intr-o parfumerie Marionnaud, unde stiu ca se gaseste sigur, si o sa incerc sa mai fac niste poze si altor nuante.

Ingredientele Diorshow Fusion Mono Matte:

diorshow-christiandior-machiaj-fardcremos-lila-matte-review-beautybarometer-decembrie2015 (15)

Acest articol intra si in seria #chicprofilechallenge, provocare propusa de Tavia de la Chicprofile. Urmariti pagina ei de Facebook si canalul ei de Periscope pentru a vedea exact detaliile acestui concurs pentru bloggerii de beauty.