Negru si asimetric

Am tot asteptat sa am peisaj de iarna cu zapada, pentru a crea un contrast cat mai bun pentru haina despre care vreau sa va povestesc putin. Imi plac tinutele all black, cu putin iz rock. Un black coat asimetric mi s-a parut o alternativa foarte buna la orice haina clasica de iarna si care mi s-ar potrivi la tinutele mele in care trebuie sa ma misc in voie. Cam asa imi aleg eu hainele de obicei, sa fie flexibile, sa ma pot misca usor in ele, sa nu fie grele si sa fie usor sa le combin la tinutele mele cu mai multe straturi. De asemenea, caut ca tot ce cumpar sa fie usor de curatat si de calcat.

blackcoat-asimetric-beautybarometer-romwe2015

Am purtat haina aceasta cu leggins, cu blugi, chiar si cu o rochie neagra intr-o zi. O pot inchide cu o capsa prinsa la spate si asa in partea de sus din fata apare de parca as avea o esarfa. O pot lasa si desfacuta, mai ales cand conduc si cand in masina am cam 20 de grade Celsius. La maneci am fermoare in caz ca as vrea sa ma suflec.

turleneckzippedblacckcoatasimetrica-hainaneagraasimetrica-romwe-beautybarometer-craciun-reduceri2015 (6)

Merge si sa ma infofolesc in ea pana la nas, daca ma prinde vremea prin parc prea mult. Mi-am luat marimea S a acestei haine, insa pot purta pe dedesubt linistita 2-3 straturi de haine, printre care si un pulovar, deci e un S mai maricel. Nu a nins inca la Bucuresti cand am facut pozele, insa nici mult nu mai era si mi-am luat prietenul fulgusor de zapada, pe care l-am tot folosit in cele mai recente poze de pe blog. Sigur l-ati mai vazut si prin alte articole, mai ales in cele in care va dau idei de cadouri de Craciun.

turleneckzippedblacckcoatasimetrica-hainaneagraasimetrica-romwe-beautybarometer-craciun-reduceri2015 (7)

turleneckzippedblacckcoatasimetrica-hainaneagraasimetrica-romwe-beautybarometer-craciun-reduceri2015 (8) blackcoat-romwe-asimetric-beautybarometer2015

Tinuta mea:

Haina neagra se numeste Turtleneck Zipper Asymmetrical Black Coat, o gasiti aici: ROMWE

Black Leggins, nu mai stiu de unde i-am luat.

Cizme, Il Passo

Fulgul de zapada a fost cumparat de la Hornbach si pana apare  zapada adevarata, l-am folosit de recuzita.

Inca o tentativa de sedinta foto in familie,banuiti  cine topaia pe dupa copac si eu incercam sa par foarte serioasa.