#FMWGteaparty sau ce am mai facut sambata

Intr-o sambata de dimineata, Mona de la From Mona With Gloss, ne-a invitat la un ceai ca sa ne mobilizeze putin si sa uitam de caldura. Ideea a fost buna, Mona s-a intalnit cu cititoare si bloggerite, chiar am stat de vorba si spatiul a fost foarte prielnic pentru asta. Ceainaria Jasmine Tea & Art Gallery a fost locul petrecerii si il recomand pentru oricine doreste sa organizeze un eveniment de acest gen.

Mona s-a oprit la fiecare masa si a stat de vorba cu toata lumea, a organizat tombole, un blog sales cu preturi foarte bune sau chiar cu produse gratuite. Piesele de rezistenta de la blog sales-ul gratuit au fost ochelarii de soare si bentitele, fetele s-au asortat instant si au plecat cu accesorii noi. Eu am cumparat un puf de pudra MAC si un Beauty Blender, ca nu ma puteam abtine.

Am avut si eu ocazia sa ma revad si cu Maria, asistenta mea, pentru ca dupa concediu nu apucasem sa ne si intalnim. Maria a fost bineinteles in echipa de suport de la eveniment si s-a ocupat sa pregateasca impreuna cu Alina, alt ajutor al Monei, surprizele pentru invitate.

Pentru ca atmosfera a fost atat de placuta, am profitat de momentul pozelor sa fac un selfie cu fetele de la eveniment, nu aveam cum sa incapem toate, dar ne-am amuzat incercand sa incapem toate in poza.

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@anitatucu) on Aug 8, 2015 at 2:29am PDT

Mona a avut pachete cadou si surprize de la Elmiplant, BU si Secom, cu ocazia asta am descoperit si eu mai bine produsele Secom pentru ca inca nu apucasem sa le vad.

Blogul Monei va implini in curand 5 ani, nu-mi sa cred cat timp a trecut, eu o citesc cam de 4 ani, am fost la petrecerile aniversare si cert este ca Mona a ramas la fel de optimista si vesela, chiar ii spuneam si la eveniment ca nu stiu daca am vazut-o vreodata suparata.

M-am bucurat sa ma revad si eu cu cititoare, imi place ca exista dorinta de frumos, de liniste, de discutii placute si de intalniri de acest gen.

Sa ne pregatim ca in toamna sa o sarbatorim pe Mona si sa ne mai invite la un ceai si o prajiturica.

Si va mai spun un pont: atentie la revista Avantaje din septembrie, veti recunoaste sigur cine e pe coperta si cine a facut deja celebra culoarea de par magenta ( am zis bine, Mona??) in randul blogosferei de beauty.