Lancome, Ombre Hypnose Stylo, preview, swatches, Taupe Quartz

Lancome Ombre Hypnose Stylo , Long Wear Cream Eye Shadow Stick, este o noutate Lancome in materie de machiaj pentru aceasta vara si sustine ideea de machiaj “efortless”. Ochii sunt conturati intens sau discret, din cateva gesturi simple poti face machiajul dorit. Ombre Hypnose Stylo asigura un machiaj rezistent si vine in 8 nuante, pornind de la nuante foarte deschise (01 Or Inoubliable sau 02 Sable Enchante) si pana la nuante intense si dramatice ( 07 Bleu Nuit sau 08 Violet Eternel).


Cele 8 nuante si descrierea lor:

01 –
Or Inoubliable, a delicate gold.
02  – Sable Enchanté, a light copper.
03 –
Taupe Quartz, a rosy champagne grey.
04 –
Brun Captivant, a warm bronze.
05 –
Erika F, Lancôme’s classic silvery khaki.
06 –
Turquoise Infini, a golden sapphire.
07 – Bleu Nuit, an effervescent navy.

08 –
Violet Eternel, a vibrant amethyst.
Dintre aceste nuante, in acest articol va prezint pe scurt Lancome Ombre Hypnose Stylo nuanta 03 Taupe Quartz, nuanta care mi se pare cea mai versatila si cea mai adaptata la orice fel de machiaj si subton de piele. Nuanta Taupe vine dintr-un cocktail de nuante naturale, as zice ca e mai spre maro-gri, dar are si ceva reflexii roz-mov, se adapteaza minunat pe orice ten. As incerca sa o folosesc chiar si pe sprancene.
Textura este de gel pudrat, pigmentii sunt mai intensi fata de un fard obisnuit, dar textura fina si cremoasa permite aplicarea in straturi si intensificarea machiajului in functie de dorinta. Poti crea o linie precisa la baza genelor, poti face si un efect de umbra pe pleoapa, este la alegerea ta. Creionul se manuieste foarte usor, aluneca usor pe pleoapa si rezista destul de bine. Pentru a sterge swatch-ul realizat pe mana chiar a trebuit sa insist binisor cu un servetel demachiant.
Produsul poate fi folosit timp de 24 de luni de la deschidere.
Pret recomandat Lancome Ombre Hypnose Stylo: 121 lei, disponibil in parfumeriile Sephora, Marionnaud, Douglas.