Cum sa scapi de cosuri cu The Body Shop Tea Tree

The Body Shop Tea Tree este gama de care eu as fi avut nevoie intre 16 si 21 de ani, cam asa, perioada cand chiar aveam exces de sebum pe fata. Dar in epoca aceea, 1990 si ceva, nu gaseam aceste produse in Romania. Chiar daca le-as fi gasit, nu as fi stiut ce sa fac cu ele. Cristina, despre care deja v-am mai povestit aici, s-a hotarat sa va povesteasca ea despre gama Tea Tree pentru ca ii place. Cand eu am primit noutatile The Body Shop, chiar eram panicata ca iar nu am cum sa incerc produse pentru ten gras si cu tendinta acneica, insa de aia e bine sa ai o Cristina tanara in zona. Asa ca i-am pasat rapid masca cu Tea Tree, mi-a zis ca tonicul din aceeasi gama deja il cumparase. Ca sa zicem cliseistic planetele s-au aliniat.

Asa ca va las cu pozele si parerile Cristinei.

Masca de noapte The Body Shop cu Tea Tree

Masca aceasta este una dintre cele mai amuzante pe care le-am încercat, are o textura foarte bouncy si interesanta. Din pacate nu am cum sa va arat exact textura, arata ca un gem verde.  O folosesc de 2 ori pe saptamana. Se aplica seara si se lasa pe ten pana dimineata. În mod normal am fruntea foarte uleioasa cand ma trezesc, dar de cand folosesc acesta masca, sebumul este reglat, iar acneea este sub control . Se absoarbe foarte repede în piele, eu aplic o cantitate cu foarte putin mai mare fata de cantitatea de crema de fata. Este practic ultimul pas din rutina mea de îngrijire de seara. Nu o aplic in fiecare seara, ci de maxim 2 ori pe saptamana. Mirosul este foarte relaxant pentru mine, acelasi de arbore de ceai, ca întreaga gama Tea Tree de la The Body Shop, care momentan este preferata mea de la ei.

Tonerul cu Tea Tree de la The Body Shop

Acum cateva luni am avut serumul cu Tea Tree de la The Body Shop. Raportul cantitate/pret nu mi-a placut si nu mi l-am mai achizitionat. Imediat dupa am observat cat de mult îmi lipseste, mai ales ca initial am avut impresia ca nu face ceva pentru mine. Recent a fost oferta la The Body Shop (50% la al doilea produs cumparat), am corupt o prietena si ne-am achizitionat cate un toner din gama Tea Tree, unde raportul mai sus mentionat este perfect. Face treaba buna pana acum, se simte ca nu este la fel de concentrat ca si serumul. Mirosul este cel clasic de arbore de ceai, usor întepator.  Pretul este de 48 de lei pentru 400 de ml. Afacere, nu?

In caz ca va place articolul, mai treceti si pe la Cristina pe blog, adica aici.

Mai adaug eu ca noua masca cu Tea Tree se gaseste aici si costa 62 de lei. O gasiti si in toate magazinele The Body Shop.

Un detaliu care mie imi place: Formula ese 100% vegana si este imbogatita cu ulei din arbore de ceai, obtinut prin prin programul Community Trade.

Va reamintesc si clipul meu recent despre o actiune facuta de cei de la The Body Shop, o campanie puternica contra testarii pe animale. In descrierea clipului, gasiti link catre site-ul oficial unde puteti intra si vota si voi ca sunteti contra testarii pe animale.