Unboxing Sephora Noutati de primavara 2016

Pentru ca noutatile de primavara Sephora au sosit, m-am gandit sa filmez un scurt unboxing pentru a le vedea in detaliu. Ceva din colectia Be Atomic dedicata zilei Valentine’s Day, masti pentru maini, un beauty blender si pensule noi.

Despre noutatile Sephora, am mai scris aiciAu aparut si noutati de la MakeUp For Ever si cred ca pasionatele de machiaj au din ce in ce mai multe motive sa mearga sa viziteze cea mai apropiata parfumerie Sephora.

Totodata mai am doua vesti, va reamintesc ca Urban Decay este prezent in Sephora in parfumeriile din Afi, Vitan Mall, Baneasa, Magheru si Promenada Mall. Dar veste si mai buna, Sephora are magazin online, Urban Decay este prezent si pe magazinul online. In magazinul online sunt si multe oferte exclusive online, ca atare va invit ca inainte de a incepe sa faceti cumparaturi online, sa intrati si pe acest site.

Dintre noutatile de machiaj, cred ca foarte asteptata este si paleta de la Too Faced Chocolate Bon Bons, o paleta cu fardurile in forma de inimioara, culori mate si culori mai sidefate. Ca de obicei paleta aceasta miroase si foarte bine, ca orice produs de machiaj Too Faced. Va costa in jur de 210 lei, momentan nu am vazut in parfumerii, insa am inteles ca va aparea in foarte scurt timp.

Vizionare placuta!