Givenchy Vinyl Collection, Autumn Winter 2015, paleta Metallic Reflection, preview, swatches

Givenchy Vinyl Collection se distinge in cadrul colectiilor de machiaj din acest sezon prin amestecul de simplitate si stralucire. Mi-a placut in mod special paleta, Metallic Reflection, care in 3 dintre nuante contine noua tehnica Metal Aquarelle ( acuarela metalizata), care inseamna un plus de stralucire prin particule perlate de aluminiu invelite in strat fin de siliciu. Dimensiunea particulelor fiind foarte mica, ofera o stralucire foarte eleganta pe care cu greu o veti regasi in alte produse de machiaj.

Paleta Metallic Reflection contine si un fard mat brun pentru definire si contrast. Nuantele sunt ideale pentru un machiaj de seara sau mai dramatic, dar pot aduce si o mica tusa de stralucire unui machiaj de zi, in functie de combinatia culorilor si cat de intens aplicati fardurile stralucitoare.

Cutia in sine este foarte eleganta, clasica cutie neagra cu logo-ul marcat cu eleganta.

Pe capacul paletei, exista si o mica zona de nuante metalice, care scoate in evidenta specificul colectiei.

Paleta contine si doua aplicatoare de fard care va vor facilita aplicarea celor 4 nuante.

Ingredientele le puteti vedea si mai bine daca dati click pe poza de mai sus.

Paleta Metallic Reflection din Colectia Givenchy Vinyl se gaseste exclusiv in parfumeriile Sephora si are un pret aproximativ de 250 de lei.

Urmeaza curand detalii despre cele doua rujuri superbe din colectia Vinyl pe care le-am postat intr-un mic preview pe Instagram. Pe Instagram ma gasiti cu userul @anitatucu si va recomand sa ma urmariti si pe Bellashoot unde postez de asemenea poze.

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@anitatucu) on Sep 16, 2015 at 7:23am PDT