Guerlain, l’Homme Ideal, Eau de Parfum

În 2016, Guerlain reinventează bărbatul ideal care te va cuceri imediat ce îl vei cunoaște. Toate femeile sunt fermecate de el, iar barbatii vor dori să fie ca el. Guerlain s-a inspirat de puterea de seducție a bărbaților de pretutindeni și a creat un parfum irezistibil caracterizat de 3 adjective: captivant, seducător și misterios.

guerlainlhommeidealedpbeautybarometer

Daca nu am fost asa placut surprinsa de l’Homme Ideal,  varianta Eau de Toilette, care mi s-a parut putin prea atipic pentru Guerlain, pot spune ca varianta Eau de Parfum mi se pare extrem de bine potrivita cu denumirea si cred ca este un parfum masculin foarte reusit. Mai exista in colectie si versiunea Eau de Cologne, mai proaspata si foarte tonica, cu accente de citrice.

Parfumul este oriental lemnos. Culoarea este data chiar de vanilie si se obtine intr-o maniera artizanala la uzina din Orphin. Bucatile de pastai de vanilie sunt lasate in alcool si urmarite pana cand au aceasta culoare calda si ambrata.

Se simt notele de migdala, piele si vanilie. Este un parfum la limita dintre traditional si modern, inclusiv prin forma sticlei. Sticla este de forma patrata, fatetata, cu laterale mate si cu un capac care imprumuta ceva din eleganta pieselor de ceasornicarie. Pasionatii de Guerlain pot fi multumiti, o versiune intensa L’Homme Ideal este acum disponibila si se pot bucura de ea. Totusi nici acum nu exista doar review-uri pozitive, citeam inclusiv pe blogul Monsieur Guerlain ca cei care sunt mari cunoscatori ai parfumurilor Guerlain nu ar fi complet multumiti nici de aceasta versiune. Dupa ce am mirosit acest parfum, eu am simtit instant impulsul de a-l cumpara sotului meu si chiar cred ca este un parfum care pastreaza mult din ADN-ul Guerlain si il transfera intr-o formula mai actuala. Reinterpretarea notei vanilate cred ca este punctul de seductie al acestui parfum. Pana una alta, chiar trebuie sa il incercati.

Pret aproximativ in magazine, 100ml 520 lei.

Parfumul Guerlain L’Homme Ideal, Eau de Parfum, este disponibil in parfumerii incepand cu mai 2016.

ingredients-lhommeidealguerlainedp DSC_0104_491