David Beckham, noul ambasador Biotherm Homme

Biotherm Homme, brand nr. 1 in premium skin care pentru barbati, are de astazi un nou ambasador, David Beckham. Este si pentru prima data cand Biotherm Homme are un ambasador la nivel global. Prima campanie ca si rezultat al acestei colaborari de exceptie se va intampla in foarte scurt timp, campania pentru Aquasource va incepe in mediul online in iunie 2016. In 2017 va fi lansata o colectie completa de ingrijire pentru barbati.

“Sunt foarte entuziasmat sa lucrez cu Biotherm Homme” spune David Beckam. “Ma gandeam de multa vreme sa lansez o linie de skin care si abia cand am intalnit echipa Biotherm Homme lucrurile au inceput sa se materializeze. Sunt la fel de ambitiosi ca si mine si abia asteptam sa va aratam rezultatele acestei colaborari”.

Este practic o initiativa fara precedent pe zona de skin care masculina si atunci cand vorbim de o vedeta de acest nivel, nu putem decat sa asteptam cu extrem de mare interes produsele semnate si de David Beckham.

Parteneriatul dintre Biotherm Homme si David Beckam se anunta a fi de lunga durata si se doreste sa duca o schimbare pozitiva a obiceiurilor de consum din zona de ingrijire personala masculina. David a fost votat recent ca si “Sexiest Man Alive” by People magazine, este recunoscut pentru performantele sportive, respectat pentru devotamentul fata de familia sa si pentru actiunile filantropice in cadrul UNICEF. David Beckam este o personalitate cu multa influenta si totodata cu un capital de imagine coerent si consistent.

biotherm-homme-beckham

Ca si forma de colaborare, exista un parteneriat semnat intre Biotherm Homme şi Seven Global, un joint-venture reprezentat de David Beckham, Simon Fuller şi Global Brands.

Biotherm Homme este un brand frantuzesc de lux de ingrijire lansat in 1985. Timp de 30 de ani, Biotherm Homme a fost mereu un pionier in materie de ingrijire a tenului pentru barbati, oferind solutii pentru fiecare problema a tenului. Printre cele mai faimoase produse  se numara The Breakthrough Gel Moisturizer Aquapower si The Corrective Anti-aging Cream Force Supreme.

david-beckham-11-HR