Happy Monday (31)

Happy Monday sau Lunea fericita e deja o tematica binecunoscuta aici, pe blog. Incep saptamana asta cu o agenda destul de aglomerata. Mai am de pregatit si ceva colete de trimis catre cititoare fidele. Da, asa cum am anuntat, concursul dedicat aniversarii blogului meu nu va fi cu premii trase la sorti, ci cu un fel de premii ce se trimit catre oameni care au fost aici, activi, cu mesaje, comentarii si pentru care BeautyBarometer inseamna o farama din placerile zilnice. Cel mai mult ma bucur ca si pentru mine BeautyBarometer este mereu farama de placere zilnica, locul meu unde

In dimineata asta, am deschis sertarul de parfumuri si iar am dat peste C’est la Vie, de la The Lab. Poate ca e doar o expresie, dar parfumul capteaza bine atitudinea asta de intelegere. ,,C’est la Vie/ Asa e viata” este genul de fraza care iti suna in cap cand te confrunti cu ceva dificil. Vine ca si o acceptare intai la nivel declarat si apoi incet incet si asumat prin ceea ce faci.

Am deschis apoi calculator, internet, suntem in plin avant ,,martisoristic”. In plin avant de a canta femeilor aceleasi stereotipuri. Cadourile sunt binevenite oricand si ar fi minunat sa fie insotite de ganduri la fel de frumoase ca obiectele oferite.

Legat de asta, pentru ca azi mintea mea merge de la una la alta in mare viteza, am stat si am realizat cat de mult conteaza acel gand cu care insotesti un gest material. De-a lungul anilor nu pot sa spun ca am primit cine stie cate cadouri, fie de 8 Martie sau cu alte ocazii, insa acele cadouri care mi-au fost facute cu drag, au adus mai multa bucurie decat ar fi putut ele in sine sa aduca. Mai trista sunt insa cand ma gandesc la multa generozitate pe care am irosit-o si am incercat sa analizez ce am gresit daruind celor care nu sunt capabili sa primeasca un mesaj sustinut si de un parfum sau de un obiect. Cred ca undeva trebuie sa existe o mica cheie controlata de minte si de suflet deopotriva si generozitatea sa mearga acolo unde este primita.

Gandul de astazi: daruieste spre cine stie si doreste sa primeasca. Altfel se va numi ca arunci niste lucruri valoroase intr-un tomberon emotional.