Lancome, La Vie Est Belle, Eau de Toilette Florale

Lancome La Vie est Belle este deja un parfum care se simte peste tot si care reda atat de bine dorinta femeii de a se bucura de tot ceea ce o inconjoara. Parfumul a fost lansat in 2012, a reinterpretat sticla originala de parfum Lancome din 1949 si o are ca si imagine pe Julia Roberts. Parfumul are o compozitie gurmanda si eleganta, sunt 3 creatori care au definit aceasta aroma: Olivier Polge, Dominique Ropion si Anne Flipo.  Timp de 3 ani, ei au analizat 5000 de versiuni. Irisul este nota centrala a parfumului, apoi notele de flori de portocal si iasomie. Notele de varf sunt fructate, insa baza este vanilie, tonka, praline si paciuli. Un parfum intens, foarte intens, as spune uneori chiar acaparator.

lancome-lavieestbelle-edtflorale-beautybarometer

Versiunea La Vie est Belle, Eau de Toilette Florale are ca nota centrala si definitorie Osmanthus-ul. A fost lansat foarte recent, la inceputul lunii februarie 2016 si se anunta un parfum luminos, la notele de varf intalnim pink pepper si freesia, la notele de mijloc se adauga osmanthus, magnolie, mimosa si trandafir, iar la baza exista paciuli alb, musc, iris si ambra. Aceasta noua versiune de apa de toaleta florala vine oarecum sa aduca placerea unui parfum primavaratic celor care deja adora La Vie Est Belle sau celor ca si mine care nu s-au impacat cu versiunea clasica a acestui parfum.

Mi-a placut de la prima incercare acest parfum, desi am fost un pic reticenta. Clasicul LaVie Est Belle mi se paruse prea intens, un pic nepotrivit cu personalitatea mea, parea un parfum mai degraba potrivit unei persoane mai tinere si mai agresive ca si atitudine, asa mi-a ramas in memoria olfactiva.

lancome-edt-lavieetbelle-eauflorale-beautybarometer-2016

Purtand varianta florala, imi place enorm sa detectez notele de freezie sau de trandafir, notele de musc, este un parfum care mi se pare extrem de feminin si foarte intens pentru o apa de toaleta.

La Vie Est Belle este practic o noua abordare Lancome si se vede acest suflu de prospetime si vioiciune si in colectiile de machiaj. Lancome pare a fi un brand mereu tanar, un brand mereu chic, mereu cu acel aer proaspat parizian. Imi place mult si definitia acestui concept care apare si pe cutia parfumului, La Vie est Belle este esenta unei filozofii de viata, o declaratie universala a frumusetii vietii.

lavieestebelle-lancome-beautybarometer2016

Parfumul se gaseste deja in majoritatea parfumeriilor, Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra, Debenhams, in varianta de 50 ml si de 100 ml. Pe Sephora il gasiti si online la pretul de 353 de lei pentru 50 ml si 473 de lei pentru 100 ml.