Collistar Ti Amo 500

Collistar Ti Amo Italia isi continua demersul si ne aduce o colectie capsula de makeup Ti Amo 500. Cred ca ati ghicit ca este vorba de faimosul Fiat 500, un simbol al Italiei, o masina care a inspirat milioane de fani si care practic insumeaza stilul de viata italienesc. Dupa colaborarea cu Antonio Marras, creator de moda, si dupa alta colaborare de succes cu Kartell, Fiat 500 inseamna un alt simbol italienesc care se potriveste perfect cu seria Ti Amo Italia.

collistar

Collistar Ti Amo 500 este o colectie foarte vesela, bulinele colorate si paleta coloristica te duc cu gandul la acea dolce vita specifica italienilor. Fiat 500 este o masina care spune multe despre stilul de viata a celui care conduce aceasta masina. Este vorba de optimism, veselie, adaptare la viata urbana ramanand cu un simt estetic actual. De cate ori vad un Fiat 500 mi-l imaginez in diverse culori.

collistartiamo500-fard

Colectia contine un iluminator, lacuri de unghii, farduri, rujuri, gloss-uri, mascara si eyeliner. Ambalajele sunt incluse perfect intr-un peisaj estetic putin industrial si totodata feminin.

collistartiamo-iluminator-fiat500

collistartiamo500rujuri

Cel mai mult mi-a placut iluminatorul, Ti Amo 500 Strobing Look, disponibil in doua nuante pink si coral, poate fi folosit ca si fard de ochi, blush sau iluminator. pare a fi produsul vedeta al colectiei, cu silueta Fiat delicat marcata in textura fardului. Am vazut colectia putin pe graba, dar voi ajunge curand sa o vad si pe indelete si o sa va spun mai multe detalii despre ea.

Collistar-Ti-amo-500-Fiat-2

Am vazut si cu mare placere campania organizata de Collistar in Italia, deopotriva pentru bloggeri si marele public. Italienii adora Fiat 500, iar italiencele adora sa se machieze cu Collistar.

Colectia Collistar Ti Amo 500 se regaseste in parfumeriile ce detin si produsele Collistar: Sephora, Douglas si Debenhams, preturi incepand de la 90 de lei.