Givenchy Noir Couture Volume Collection 2016

Givenchy a lansat recent o colectie dedicata faimosului rimel Noir Couture. Cele 3 rimeluri, purtand fiecare amprenta podiumurilor celebre de fashion din lume, iti aduc eleganta si definirea perfecta a genelor. Am avut ocazia sa vad aceste rimeluri putin in avans si mi-a placut designul care le face sa fie perfecte pentru colectia de machiaj a unei pasionate de Givenchy. Pe langa design, redescoperiti cele 3 formule clasice Givenchy Noir Couture, exista si o varianta waterproof si totodata toate cele rimeluri aduc si ingrijire genelor.

Givenchy Noir Couture are acum cele 3 versiuni cu un design special, purtand emblema a 3 capitale ale modei: Paris, Tokyo si New York.

givenchy-design-mascara-collection2016

Givenchy Noir Couture Volume Extrem Black are un design parizian. Volum imediat, intens si definit datorita periei curbate si formulei care actioneaza sinergic pentru a crea gene perfecte. Pe termen lung, Noir Couture Volume este o buna metoda de ingrijire pentru gene datorita Complexului Lash Booster Expert si a Nectarului de bumbac, care fortifică, hraneste si protejeaza genele la fiecare aplicare. Zi dupa zi, genele sunt mai puternice, mai groase si mai rezistente. Fibrele albe ale periei prind,intind si separa toate genele, chiar si cel mai scurte, in timp ce fibrele negre aplica cantitatea corecta de produs, acoperind uniform genele de la radacina pana la varf.

givenchy-noircouture-paris-rimel-mascara-beautybarometer

Givenchy Noir Couture Waterproof, 4 in 1, Negru Intens are un design ce aminteste de Tokyo si de rafinamentul kimono-urilor japoneze.

givenchy noir couture tokyo beautybarometer

Givenchy Noir Couture 4 in 1 Negru Intens are un design american, New York fiind acea capitala a modei pe care o simbolizeaza.

noircouturenewyorkgivenchybeautybarometer2016sephoraromania

Toate cele 3 rimeluri se gasesc in exclusivitate in parfumeriile Sephora, le puteti achizitiona si pe Sephora online la pretul de 154 de lei.

givenchy-noircouture