MustaeV, Lustrous Cream Base, review, swatches

MustaeV este unul dintre brandurile lansate mai recent pe piata de makeup profesional. Pentru mine au fost o descoperire foarte buna pentru ca imbina preferintele mele pentru machiajul atent cu pielea, skin friendly, si cu o paleta coloristica foarte placuta. Totodata texturile sunt usor de lucrat si ofera si unui profesionist, precum si unui amator, multa libertare de creatie. MustaeV Lustrous Cream Base este acel primer pe care cred ca l-am tot cautat si nu credeam ca il voi mai gasi. Stiti preferinta mea pentru primerul Meteorites, extrem de rar am gasit produse care sa atinga calitatile acelui primer. Daca sunteti makeup artist si aveti cliente foarte pretentioase si cu ten sensibil uscat, acest primer o sa va fie de mare folos. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de ten si promite hidratare.

mustaev-beautybarometer-primer-lustruos-creambase-2016

MustaeV Lustrous Cream Base este in primul rand un primer cu o textura cremoasa, placuta, matasoasa, fara acel feeling de pelicula care se mentine la nivelul tenlui pe care eu il percep ca fiind greoi la anumite primere. Mi-a placut extrem de mult, de la prima aplicare si chiar l-am purtat intr-o zi ca atare, cu foarte putina pudra aplicata pe zona T, fara fond de ten. Purtat el singur, acest primer da acel efect de ten dewy, de ten satinat si cu un luciu placut. Ca si baza pentru machiaj, mi-a placut cum se mentine in special pe zonele cu probleme, pe zonele unde am linii fine, mentine fondul de ten in asa fel incat sa nu se accentueze aspectul de ten ridat.

L-am combinat si cu BB cream-uri si am fost la fel de multumita de aspect si tinuta.

In poza, puteti vedea ca textura este de crema-gel, se intinde pe piele foarte usor, da un efect satinat.

mustaev-lustruous cream base swatches beautybarometer mustaev-lustrous-creambase-primer-beautybarometer2016

Imi place ca ambalajul este gandit foarte bine, pompita este impecabila si capacul transparent se sterge usor.

Ingrediente sunt trecute foarte lizibil, stiti ca eu folosesc de obicei lupa sa pot citi informatiile despre cutii, aici a fost ceva mai usor si apreciez companiile care acorda o atentie importanta si ambalajelor si informatiilor de pe ambalaj.

mustaev-primer-ingredients-beautybarometer

Produsele de makeup MustaeV, despre care v-am mai scris anul trecut, aici si aici, fac parte din brandurile coreene care sunt foarte focusate pe frumusetea naturala, dar si pe cautarea tenului perfect, preocupare constanta a asiaticelor.

MustaeV Lustrous Cream se gaseste pe magazinul online al brandului si costa 33 de dolari. Magazinul livreaza si in Romania, atentie insa ca livrarea se face la oficiile postale cu comisionar vamal.

Ati folosit pana acum produse MustaeV? Ce produse va tenteaza de pe site-ul lor?