Mos Craciun iti mai aduce un cadou, concurs

Mos Craciun a venit, a si plecat si fiecare ne-am vazut dorinte implinite sau am implinit dorintele celor dragi. Simt eu insa ca un cadou in plus ar fi binevenit. Si m-am gandit ca dupa ce toate cadourile de sub brad au fost desfacute, ar completa bine un cadou de Craciun si cateva cosmetice in plus. Bineinteles ca va invit la un nou concurs.
Premiul l-am gandit in asa fel incat sa poti face si tu ceva cadou din el unei prietene bune sau unei femei importante din viata ta care ar aprecia inca o crema noua sau un produs de machiaj.
Premiul este exact cel din imagine si contine:
– La Roche Posay, Anthelios XL, Ultra Light, SPF 50, full size.
– La Roche Posay apa micelara, travel size
– Avon, eye liner, negru, full size.
– Wjcon, oja, full size.
– Nivea, Cellular Antiage, crema de noapte, full size.
– Vichy Liftactiv Advanced Filler, full size
– Gerovital H3 Derma + crema masca calmanta si regeneranta full size

Asadar, te astept la concurs si sper ca acest cadou sa implineasca o noua dorinta de-a ta  sau de a prietenei tale.
Da share acestui articol pe profilul tau de Facebook si eticheteaza (tag) atunci cand dai share o prietena careia sigur ii vei face ceva cadou din acest premiu daca tu il vei castiga.

Trece in formularul de concurs link-ul de share si esti inscrisa in concurs. Atat.

Optional si inca 3 sanse in plus: da share pe profilul tau si unui articol de pe blogul meu care ti-a placut cel mai mult in acest an. Lasa-mi link-ul de share tot in formularul de mai jos.

Concursul este activ pana pe 5 ianuarie 2015. Extragerea va fi realizata pe 6 ianuarie 2015 dintre participantii care vor indeplini conditiile acestui concurs. Castigatorul va fi anuntat pe email cel tarziu pe 7 ianuarie 2015 si va trebui sa raspunda cu detaliile solicitate pana cel tarziu pe 9 ianuarie 2015, in caz contrar se va efectua o noua extragere.
Premiul va fi expediat prin Posta Romana.

a Rafflecopter giveaway