In vizita la Makeup Academy Giulia Nahmany & Fleurimon Paris

Machiajul este poate cel mai interesant apanaj al femeii de mii de ani si cel mai naucitor. A lansat curente in cultura lumii, a marcat momente in dezvoltarea civilizatiei umane si este baza unei industii de miliarde de euro, o industrie care avanseaza poate mai repede decat industria de hi-tech.

Sa fie intamplator ca la scoala de machiaj a Giulei Nahmany am fost machiata de Fatima? Numele ei este cu atat de multe semnificatii in lumea Orientului incat am simtit ca nu este o simpla coincidenta. Fatima este din Pakistan, dar locuieste de ceva vreme in Bucuresti si va absolvi in cursurile de machiaj. Sunt convinsa ca vom mai auzi de ea pentru ca este preocupata sa invete si a prins multe din secretele machiajului de la o maestra, Mihaela Vasile. Thank you, Fatima, and good luck!


Poza mea cea mai expresiva pe care o puteti vedea si in poza de profil a blogului, poza alb-negru realizata de Alex Galmeanu pentru o campanie Eucerin, ma surprinde cu un machiaj realizat de Mihaela Vasile, cea care sustine cursurile de machiaj la Makeup Academy Giulia Nahmany & Fleurimon Paris.  Mihaela este medic la baza, insa a ales sa ramana in domeniul machiajului si bine a facut. A predat si la faimoasa Kruger Brand Agency Make-up Academy si colaboreaza cu fotografi, agentii, designeri, construind o cariera pe care putini make-up artisti din Romania o detin.

Mihaela Vasile, realizand un machiaj Danielei Stancu, DanaMakeuo.ro

Asadar revazand-o pe Mihaela, bucuria a fost cu adevarat mare cand am fost invitata alaturi de alte bloggerite de beauty sa vizitam scoala de make-up a Giulei Nahmany. 

Mihaela ne-a spus ca  in machiaj nu exista reguli, important este ca persoana pe care o machiezi sa arate in asa fel incat sa ii placa ei. Daca realizezi machiaje pentru anumite campanii sau pentru podium, trebuie sa respecti intocmai brief-ul primit. Ea a delimitat foarte clar ceea ce trebuie sa faca un make-up artist in diferite contexte si ne-a spus, daca mai era nevoie, ca machiajul este foarte important pentru orice femeie si ca exista nevoia de educatie pe acest subiect. Sunt foarte de acord cu ea si mi-a confirmat multe ganduri pe care le aveam vis-a-vis de machiaj.

As vrea sa va dau si cateva detalii despre aceasta scoala de machiaj si sper sa va fie de folos, mai ales ca o serie noua de cursuri incepe pe 19 ianuarie 2015.

Make-up Academy Giulia Nahmany & Fleurimon Paris este o instituţie privată de scolarizare şi calificare în domeniul machiajului profesional. Şcoala activează sub franchiza prestigioasei MAKE-UP ACADEMY JEAN PIERRE FLEURIMON din Paris. La finalizarea cursurilor, cursantii vor primi o diplomă profesională, care este acreditată de Ministerul Francez al Educaţiei Naţionale şi care se bucură de recunoaştere în Uniunea Europeană, SUA, Asia şi Australia si bineinteles o diploma acreditata de Ministerul Educatiei si Muncii din Romania.
Un avantaj îl reprezintă faptul că diploma are cea mai largă recunoaştere internaţională din ţară. La MAKE-UP ACADEMY GIULIA NAHMANY & FLEURIMON poţi urma unul din cursurile profesionale de 3, 6 sau 9 luni. Acestea se desfăşoară în sistem progresiv, adică la cursul de 3 luni, BEAUTY MAKE-UP, vei dobândi cunoştinţe elementare despre majoritatea tipurilor de make-up, dar şi cum să foloseşti culorile pentru schimbarea volumelor sau folosirea umbrelor, folosirea luminilor pentru intensificarea liniilor faciale sau sculptarea cu ajutorul tehnicilor de machiaj. Cursul de 1 lună BASIC este destinat celor care vor să urmeze cursuri profesionale. Acest curs este special creat individual pentru fiecare student şi este perfect pentru companiile care doresc să îşi instruiască angajaţii într-un mod organizat şi profesionist. Aici poţi învăţa cum poţi face make-up pentru client, cum poţi alege produsele, cum să aranjezi machiajul şi ce sugestii să faci clientului. De asemenea, poţi realiza machiaj pentru ochi şi efectul de “gură perfectă”. Cursul de o lună te va ajuta să te machiezi mult mai corect şi să fii cât mai atractivă. Examenul de absolvire se desfăşoară sub forma unui photo-shooting, realizat în colaborare cu celebrul fotograf Marius Bărăgan.
Poza din portofoliul Academiei de Machiaj Giulia Nahmany
Mai multe detalii despre tematica si programul cursurilor poti gasi pe site-ul Academiei : http://www.scoalamachiaj.ro/ 
sau pe pagina de Facebook: