Delicate Makeup In Nudes, Pick N Dazzle, preview

Stau cu un cheesecake alaturi si ma uit pe geam cum apar primele semne de iarna. Am stat si am asteptat astazi toata ziua acel soare cu care ma obisnuisem pana ieri si care ma ajuta sa fac niste poze bune sau sa filmez pentru canalul meu Youtube. Universul imi spune clar: este vremea sa ma relaxez si sa ma pregatesc de Craciun, mai este cam o luna de zile si va trece foarte repede. Daca deschid orice site, incep sa vad diverse reclame cu reni si globulete, in frigider am deja editiile de Craciun pentru ouale Kinder si un urias puzzle se lucreaza la noi in casa. Deci trebuie sa va spun ceva despre cadouri si despre odihna.

Despre odihna va spun asa, luati-o usor, incepem sa ne adaptam la temperaturile mai reci, la vant, la fulgii de nea si noi avem o mare capacitate de adaptare daca suntem odihniti. Corpul uman este extrem de destept, doar sa nu il stresam si sa il lasam sa isi faca sigur resetarea.

Despre cadouri, sa ramanem tot in starea zen si relax si sa apelam la online. Cand afara este frig, este asa bine sa facem doar efortul de a introduce datele de pe cardul bancar intr-o fereastra de pe ecranul calculatorului si sa stim ca peste maxim 48 de ore cadoul ajunge la cine dorim noi, direct la usa. Senzatia acelui sms cu “merci, wow, a sosit ceva de la tine!!” este cel mai frumos cadou de Craciun pentru mine.

pickndazzle-nudemakeup-beautybarometer-noiembrie2015 (1) pickndazzle-nudemakeup-beautybarometer-noiembrie2015 (11)

Pick N Dazzle ar putea fi un partener de a face cadouri in acest sezon. Gandindu-ma la relaxare si zen, am ales sa va recomand cutiuta lor cadou cu produse de machiaj Teeez pentru un machiaj nude, Delicate Makeup in Nudes. Este cel mai usor sa te machiezi in nuante calde si nude in aceasta perioada. Acum ne concentram pe ingrijirea tenului si in tandem cu asta, eu recomand un machiaj delicat. Recomand un blush cremos care sa tina protejat tenul pe zona pometilor care se inrosesc primii cand este ger si un ruj hranitor,  cu rol de balsam de buze.

Nuantele celor doua produse “cremoase”, rujul si blush-ul,  din cutia Pick In Dazzle Delicate makeup in  Nude se potrivesc de minune ca si nuante si mie imi incalzesc tenul cu subton albastru. In poza de swatch cred ca vedeti si cat de alburie este pielea mea, venele mi se vad cam albastre-mov, semn clar ca am subton albastru. Culoarea mai inchisa este a rujului. Va mai dau un secret, puteti jongla si cu blush-ul cremos pe post de ruj.

pickndazzle-nudemakeup-beautybarometer-noiembrie2015 (10)

Fardul de ochi, diafan si satinat, merge minunat si ca iluminator.

pickndazzle-nudemakeup-beautybarometer-noiembrie2015 (2)

pickndazzle-nudemakeup-beautybarometer-noiembrie2015 (3)

Pensula de blush vine cadou. Un mic tip: poarta pensula dupa tine in acel tub, o poti folosi si pe post de pensula de pudra, pentru retusuri, doar sa ai grija sa o cureti de culoarea blush-ului inainte de a o introduce in tub.

pickndazzle-nudemakeup-beautybarometer-noiembrie2015 (6)

Pick N Dazzle, Delicate Makeup in Nudes, Pret:145 de lei, livrarea prin curier este inclusa, o poti trimite oricui, deci si tie.

Relaxeaza-te, fii zen, asteapta primii fulgi de nea cu detasare. Poarta mereu un machiaj care sa iti placa tie in primul rand.