Academie, Huile Merveilleuse

Academie lanseaza in acest sezon un ulei multifunctional pentru corp, fata si par, Huille Merveilleuse sau Marvelous Oil. Am avut ocazia sa merg la evenimentul de lansare de la Top Line si sa il si primesc, de la prima picatura am inteles de ce este numit “merveilleuse”.

In primul rand rand, Academie Huile Merveilleuse este un ulei non-gras si combina beneficiile unui produs clasic de ingrijire cu rasfatul senzorial pe care ti-l aduc uleiurile pretioase.

Imi place mult ca brandul Academie are o transparenta in prezentarea produselor care confirma inca o data profesionalismul celor care creeaza si comercializeaza aceste produse. Concentratia de uleiuri este de 6%, 2% ulei de argan, 2% ulei de migdale si 2% ulei de avocado. Poate parea putin, insa nici un alt producator nu declara atat de clar si transparent adevarata concentratie de ulei vegetal inclus in uleiurilor cosmetice. Vorbim insa de ingredientele active si naturale, iar procentul de 6% este mai mult decat ok si justifica calitatea acestui produs. Ca sa va faceti o idee, de multe ori in produsele cosmetice obisnuite procentul de ulei de acest gen este de sub 2%.

Academie a preluat din traditia de mii de ani de ingrijire a tenului ideea de a trata tenul cu uleiuri vegetale, femeile din Asia si astazi isi pregatesc singure amestecuri de uleiuri pe care le folosesc pentru rutina zilnica de ingrijire a tenului.

Academie propune un ulei cu efect uscat, ca sa poata fi folosit pe toata suprafata corpului cu multa placere si cu efect reconfortant.

Ingredientele le puteti vedea in poza de mai jos.

Produsul vine intr-un flacon transparent, ideal de folosit si in salon si acasa, cu 100 de ml de ulei.
Pretul recomanda este de 210 de lei si toate produsele Academie se gasesc in magazine Top Line sau in saloanele partenere.

Mai am si alte noutati de la Academie pe care le voi prezenta curand pe blog.