Guerlain Makeup Session in Sephora

Guerlain a revenit in agenda mea din nou pentru ca sesiunile de machiaj Guerlain sunt cele mai placute momente de pe agenda mea de beauty blogger. De data aceasta, vestea buna a fost completata si de faptul ca cel care realiza machiajele era chiar Jose-Luis Yuve, makeup artist international si trainer Guerlain, un artist al machiajului prin excelenta.

Jose Luis mi-a spus ca am un ten foarte deschis ca si nuanta si ca cel mai bine mi se potriveste un machiaj usor “princess look”, in care a folosit Meteorites Baby Glow, nuanta 02, un produs nou din colectia Guerlain Meteorites si care aduce luminozitate pe orice ten.

Am avut ocazia sa si testez in premiera lotiunea micelara Guerlain Eau de Beaute, care se va lansa anul viitor, Jose Luis mi-a recomandat-o pentru demachiere. M-am demachiat singura si cred ca aceasta apa demachianta va deveni un produs iconic Guerlain, este pur si simplu de vis.

Noile farduri Guerlain Ecrin 1 Couleur au fost folosite in machiaj, nuantele 10, 12 si 01.

Machiajul a fost o ocazia sa stau de vorba cu Jose Luis si sa imi spuna ca un machiaj care te infrumuseteaza cu adevarat este transparent si iti arata partea umana. Daca  vrei sa te ascunzi in spatele machiajului, faci doar sa simulezi frumusetea. Si din pacate vedem asta zilnic.

Am discutat despre modele de frumusete, despre filmul Guerlain Shalimar, despre care am spus ca m-a impresionat puternic, pur si simplu iti dau lacrimile de frumusetea imaginilor si a compozitiei. Este cel mai frumos film publicitar pe care l-am vazut vreodata.

Sesiunea de machiaj a durat aproape o ora pentru ca Jose Luis este un “causeur” foarte placut, adica poti vorbi cu el despre tot ce iti poti imagina. Pentru el frumusetea include tot, nu este genul de makeup artist care sa te copleseasca cu detalii de culoare si tehnica, ci care iti vede frumusetea per ansamblu. Calatoreste in toata lumea si vede ca toate femeile sunt innebunite dupa produsele de machiaj, nu intelege nebunia de a avea mereu mereu produse noi, mai ales cand descoperi ca ai doar cateva produse care ti se potrivesc. Iar Jose Luis a spus si cateva secrete despre iubire, dar pe acestea vi le spun cu alta ocazie.

Jose Luis Yuve machiaza si povesteste

Inca am mainile impregnate de parfumul La Petite Robe Noire, Eau Fraiche, si inca simt mirosul de violete din pudra Meteorites care mi-a fost aplicata pe ten.

Guerlain, un set-up un pic dezordonat, dar plin de farmec

In aceasta perioada, in magazinele Sephora exista o promotie speciala Guerlain, daca vei cumpara doua produse de machiaj Guerlain, primesti un pouch cu 3 miniaturi: un ruj Kiss Kiss, o lotiune de corp La Petite Robe Noire si o lotiune din gama Abeille Royale.

Guerlain pouch cadou, Sephora

De asemenea, daca achizitiile Guerlain vor fi foarte consistente, de minim 1000 de lei, Guerlain iti ofera o caseta de bijuterii superba si o agenda Guerlain.

Urmariti curand si blogul Taviei, Chicprofile, a fost si ea la aceasta sesiune de make-up si machiajul aplicat ei a fost pur si simplu fabulos, in stilul Sophiei Lauren.