L’Oreal Paris Miss Manga

Atat de mult s-a mai vorbit in comunitatile pasionatelor de cosmetice despre acest mascara, incat doar cand ii rostesti numele, toata lumea se agita cu frenezie: Miss Manga, noul mascara de la l’Oreal Paris. Toata lumea il astepta sa soseasca si in Romania. Si a sosit, din ianuarie 2015 o sa puteti sa va bucurati sa il vedeti in magazine si sa il cumparati.


De ce este atat de special acest mascara? Pentru ca acest mascara iti mareste volumul genelor de 15 ori, le face spectaculoase, iti da acel aer de papusa japoneza Kawaii.

Am fost la evenimentul de lansare Miss Manga, intr-un cadru atipic pentru un eveniment de beauty, un cinematograf. Pana la urma efectul spectaculos al acestui mascara te duce putin cu gandul catre personaje de desene animate.

Alexandru Abagiu, prezent la eveniment,  ne-a si povestit care sunt secretele acestui mascara si ce efecte putem obtine cu el. In primul rand acea periuta flexibila iti permite sa il aplici si tinand periuta vertical, dar trebuie sa te misti repede pentru ca fluidul se usuca repede ca sa dea rapid un efect spectaculos genelor.
Aceasta mascara se aplica si pe genele inferioara si da senzatia de ochi mari. Daca vrei sa intensifici efectul de marire, poti folosi un creion alb sau de culoare foarte deschisa pe linia conjunctiva.  Pe langa aceste mici secrete, Alex ne-a povestit si cum a pornit aceasta cultura Manga in Japonia, de la adolescentele carora le placea sa decoreze orice lucru, inclusiv cand scriau in loc de puncte sa puna inimioare. Cred ca stim deja ca fetele de acolo sunt obsedate de frumusete si ca industria cosmeticii face acolo niste pasi uimitori.

Ramane sa testez si eu Miss Manga si sa va spun cum mi s-a parut. Si promit sa vin cu mai multe detalii, acum doar voiam sa va spun repede vestea buna si sa va pregatiti pentru ianuarie. Il citez din nou pe Alex Abagiu: “Te provoc sa faci ochii mari de uimire si sa lasi noul mascara Miss Manga sa faca totul pentru tine!”

Mascara Miss Manga se va gasi din ianuarie 2015 in toate magazinele unde exista stand de makeup l’Oreal Paris.
Pret recomandat: 39.99 lei