Chanel Chance Eau Vive

Inca din aprilie 2015, Chanel a anuntat sosirea unui nou parfum in colectia Chance, colectie care deja implineste 12 ani. Numele Chance are atata similaritate cu numele de brand Chanel, Mademoiselle ea insasi spunea despre noroc ( in franceza chance) ca acesta vine doar catre cei care stiu sa recunoasca un moment de noroc. Tot Mademoiselle sfatuia mereu femeile ca atunci cand ies de casa sa poarte parfum si sa fie pregatite oricand sa se intalneasca cu destinul. Cariera lui Gabrielle Chanel, renumita Mademoiselle, s-a aflat tot timpul sub semnul destinului sinuos marcat de sclipiri de noroc. Insa Mademoiselle stia sa valorifice aceste momente, desi nu stiu cat de fericita a fost ca femeie, dar a lasat motive de fericire milioanelor de femei din lume care ii adora creatiile.


Revenind la Chanel Chance Eau Vive, care urmeaza cat de curand sa apara in parfumerii ( momentan in UK se poate face preorder in magazinele Boots pentru variantele de 50 si 100 de ml) va fi al 4-lea moment de noroc al acestei colectii si se va alatura parfumurile Chance, Chance Eau Fraiche si Chance Eau Tendre.

Chanel vrea cu acest parfum sa dea un nou aer de tinerete brandului, care chiar ar avea nevoie, si lanseaza si un nou hashtag pentru a fi in acord cu generatia noua care isi consuma emotiile pe canalele de social media. Asadar deja primele poze cu acest parfum circula pe Instagram, pe canalele blogurilor din US, South Africa, Olanda, sub semnul #takeyourchance. Chanel a lansat deja un prim video si anunta o lansare dinamica si sub semnul hazardului.

Sursa: http://www.graziadaily.co.uk/2015/06/chanel-eau-vive-video

Primele review-uri sunt pozitive, bloggerii de beauty din US si alte piete unde Chanel a dezvoltat o pre-campanie de promovare, spun ca este un parfum un pic ciudat, dar minunat si care va crea obsesii cu siguranta.

Parfumul se va lansa pe 12 Iunie si va fi cu siguranta in topul de vanzari din aceasta vara.

Parfumul este creat de Olivier Polge, notele de varf sunt de grapefruit si portocale rosii, notele medii de iasomie si baza este musc alb, as indrazni sa spun ca nu e nimic suprinzator, insa alchimia Chanel creeaza intotdeauna monstri sacri din ingrediente ce par obisnuite.

Parfumul a fost anuntat in UK la un pret de 55 de lire sterline ( 50 ml, EDT) si vineri 12 iunie se asteapta lansarea in mai multe tari. Nu am informatii daca se va lansa si in Romania la aceeasi data, dar sper sa ma pot bucura in aceasta vara de acest parfum.

Surse poze: frangrantica.com

Reviews:
http://www.notanotherpoppie.com/chanel-chance-eau-vive-review/
http://levraichic.com/2015/06/04/review-chance-chanel-eau-vive/