Lierac Premium, confortul absolut pentru tenul tau

Lierac beneficiaza de 40 de ani de inovatie si expertiza recunoscuta, cu game de ingrijire a pielii special concepute pentru a raspunde cerintelor diferitelor tipuri de ten. Inspirata din medicina regenerativa, stiinta bazata pe actiunea celulelor stem pentru regenerarea si reconstructia tesuturilor deteriorate, Lierac Premium deschide o noua era in procesul anti-aging, sustinut de activitatea foxo proteinelor. In interiorul celulei, aceasta proteina revolutionara controleaza actiunea celulelor stem pentru regenerarea si reconstructia dermului si epidermului.

Cu o activitatea asemanatoare foxo-proteinelor, COMPLEXUL CELULAR PREMIUM impreuna cu acidul hialuronic corecteaza toate semnele imbatranirii tenului: riduri profunde, pierderea densitatii, conturul fetei nedefinit, pete brune, pori dilatati, aspectul fetei neregulat.
Gama Lierac Premium este recomandata tuturor femeilor care cauta un produse cu eficacitate anti-aging, senzorialitate unica si confort absolut.

lieracpremiummasca-beautybarometer
LIERAC PREMIUM MASCA ANTI-AGING ABSOLUT
Infuzie de tinerete, corecteaza toate semnele imbatranirii: riduri profunde, pierderea densitatii, pete maronii, pori deschisi, aspectul fetei neregulat. Reface densitatea si reda luminozitatea imediat.
Textura cremoasa, nutritiva si bogata, este ideala pentru toate tipurile de ten.
• COMPLEX CELULAR PREMIUM (4,5%)
• Acid hialuronic pur in solutie (10%)
• Imbogatita cu substante nutritive(15%) si micro-pigmenti cu efect iluminator.

LIERAC PREMIUM CREMA ANTI-AGING ABSOLUT
Corecteaza toate semnele imbatranirii: riduri profunde, pierderea densitatii, conturul fetei nedefinit, pete maronii, pori dilatati, aspectul fetei neregulat. Hidrateaza in profunzime si matifiaza.
Textura lejera si delicata, este ideala pentru tenul normal mixt.
• COMPLEX CELULAR PREMIUM (8,5%)
• Acid hialuronic pur in solutie (5%)
• Imbogatita cu substante hidratante matifiante (10%)
• Glicerina vegetala + microparticule de pudra de bambus.

LIERAC-SOYEUSE_COFFRET_OUVERT

LIERAC PREMIUM CREMA HRANITOARE ANTI-AGING ABSOLUT
Cu o textura ultra confortabila, corecteaza toate semnele imbatranirii: riduri profunde, pierderea densitatii, conturul fetei nedefinit, pete maronii, pori dilatati, aspectul fetei neregulat. Asigura hranireintensiva si de lunga durata. Textura originala, onctuoasa si hranitoare, este ideala pentru pielea uscata.
• COMPLEX CELULAR PREMIUM (8,5%)
• Acid hialuronic pur in solutie (5%)
• Imbogatita cu un complex nutritiv (20%)
• Unt de Karite + Glicerina si uleiuri vegetale.

Descopera gama Lierac Premium in Farmaciile Help Net sau pe www.farmaciaonline.ro
Lierac Premium Masca Supreme – pret HN 312.31 ron
Lierac Premium Crema lejera anti-aging – pret HN 590.91 ron
Lierac Premium Crema Hranitoare anti-aging – pret HN 590.91 ron

Voi reveni cam peste o luna cu pareri despre experienta cu aceste produse noi din gama Lierac Premium, pana atunci va invit sa testati textura in farmacii si sa apreciati un detaliu: Lierac este printre foarte putinele marci de dermatocosmetice care declara si procentul ingredientelor importante.