Madame voudrait (2)

Poate ca v-am obisnuit cu hashtag-ul #madamevoudrait dupa ce am scris si primul articol pe aceasta tema. Voi scrie din cand in cand scurte liste de dorinte, wishlist-uri, concentrate, si in care voi mentiona cateva din lucrurile pe care mi le doresc si voi spune si de ce.

Pentru luna aceasta, ceva mai speciala pentru mine, am cateva lucruri pe care mi le doresc si bineinteles ca este vorba si de un parfum nou. Guerlain L’Heure Bleue, un parfum cu o istorie de 100 de ani. Am avut ocazia sa il miros si am un mic sample din acest parfum, note de iris, violete, chiar tuberoza, un oriental floral. Creat chiar de Jacques Guerlain, in 1912, inainte de inceputul razboiului, la final de Belle Epoque, intr-un Paris inca boem si proustian.

Beauty Travel Kit de pe net-a-porter.com, un set de cosmetice pentru vacanta, foarte selectiv, cu produse menite sa iti aduca acea stralucire pe care ti-o aduce o vacanta de vara memorabila. Sunt incluse si produse ale unor marci pe care inca nu le cunosc foarte bine, insa care intra pe lista tentatiilor recente: Davines, Charlotte Tilbury, Kevin Aucoin, Omorovicza etc.

New jeans poate de la Mango, am vazut cateva modele ok. Vreau ceva simplu, fara taieturi, fara desene, fara broderii, fara nimic, din ce in ce e mai greu sa gasesc haine simple, basic, fara atatea insemne si decoratiuni. Mi-am facut ordine in garderoba si am scos o gramada de haine de tip office pentru ca nu le mai suport.

A new bag. Si am tot cautat ceva care sa ma surprinda ca forma si sa nu semene cu nimic din ce vad acum in vitrinele tuturor magazinelor. Tot pe net-a-porter am gasit ceva ce chiar nu stiam pana acum, un brand necunoscut pentru mine, Danse Lente. ( sursa poza net-a-porter.com) Nu ar fi doar aceasta, am descoperit si alte modele, inclusiv ceva de la Karl Lagerfeld.

Et voila tout, cam aceasta este lista cam, cam asta madame voudrait.