Produse High End care isi merita banii (1)

Produse High End care isi merita banii este un subiect asupra caruia mi-am propus sa revin cu articole si clipuri in luna mai. M-am inspirat de la un clip al Lorenei, Mademoiselle Lorraine, ea a facut si un machiaj comparativ, jumatate cu produse de high end si jumatate cu drugstore makeup. Acolo s-a vazut ce inseamna totusi finetea unor produse calitative, s-a vazut insa ca anumite produse drugstore isi fac treaba foarte bine si tot acolo Lorena explica putin si de ce sunt totusi produse de high end care isi merita investitia.

In acest articol va mentionez doar 3 produse de high end care isi merita banii. In clip, va povestesc un pic mai detaliat.

Yves Saint Laurent, Touche Eclat, corector si iluminator, un produs deja iconic, iubit de pasionatii de machiaj. Imi place la acest produs si textura, si modul de aplicare si faptul ca il poti folosi oricand si oricum, chiar si peste un machiaj deja finisat. A fost de multe ori numit produsul magic, care ilumineaza tenul, corecteaza optic foarte bine si cu un efect de iluminare. Se gaseste in parfumerii cu preturi in jur de 160 -17o de lei in parfumeriile standard, insa il puteti gasi si aici sau aici la preturi ceva mai mici.

Lancome, rimel Hypnose, alt produs iconic, rimelul poate cel mai reusit de la Lancome si cel mai iubit. Cu o pensula bine gandita sa preia genele una cate una, imbraca bine fiecare geana, rezistent. Este un rimel pe care il folosesc de atatia ani, mereu am in borcanul cu rimeluri si un rimel Hypnose. Il gasiti in toate parfumeriile clasice, la Marionnaud il gasiti aici si costa 157 de lei. Pe Marionnaud gasiti mai multe variante de rimel Hypnose si in saptamana aceasta, 2-6 mai 2017 la orice cumparaturi Lancome primiti si doua produse in format mini.

Make-Up For Ever, Aqua Rouge, un ruj tare rezistent, dar si placut. Eu nu suport rujurile rezistente si m-am bucurat asa mult cand am gasit acest ruj care nici nu usuca buzele si chiar rezista. V-am spus si in clip cum e bine sa il aplicati ca sa reziste. Brandul MUFE se gaseste in parfumeriile Sephora, il gasiti la preturi de aproximativ 130 lei, inclusiv online.

Va las si clipul mai jos, revin curand si cu episodul 2: