Artdeco Colors Spring Summer 2015

Artdeco, colectia de primavara vara 2015, sta sub semnul artistului Emilio de la Morena. Artdeco ca si brand de machiaj a insemnat dintotdeauna combinatia dintre o calitate desarvarsita si design-ul contemporan.

Am avut placerea sa fiu invitata la evenimentul de lansare al acestei noi colectii in cadrul magazinului Douglas din Mall Baneasa si am fost surprinsa sa vad ca un brand nemtesc este reprezentat de un make-up artist brazilian, Macedonio Bezzera, care aduce acea creativitate si exuberanta proprie brazilienilor unui brand atat de bine desarvarsit.

Macedonio are un motto simplu: The right makeup works miracle in your life! Este ambasadorul Artdeco in peste 70 de tari si are o experienta internationala ca si make-up artist.
Personal nu am folosit pana acum nici un produs de machiaj Artdeco, am tot citit despre aceste produse, insa acum abia astept sa folosesc primele produse Artdeco.

Pe mine m-a cucerit din prima aspectul foarte ordonat al produselor, adica creativitatea este tinuta sub umbrela unui spirit foarte limpede. Ambalajele sunt practice, pastilele de fard se pot inlocui usor in paleta si se pot cumpara separat. Calitatea este de lux, fardurile au o textura placuta, iar despre primerul de ochi Macedonio ne-a spus ca este cel mai bun pe care el l-a folosit pana acum si ne roaga daca gasim altul mai bun, sa il anuntam. Nu degeaba in Germania Artdeco detine locul 1 in vanzare de produse de machiaj de lux.

Artdeco imi inspira un design aerisit si texturi curate, daca le pot numi asa. Totul este precis, bine conturat. Imi place ca numerele si nuantele sunt bine marcate pe produse, conteaza mult pentru mine aceste detalii.

Ma uitam la acest tester de blush din magazin, desi destul de folosit, cat de bine isi pastreaza textura si aspectul ingrijit.

Eu va invit sa mergeti in parfumeriile Douglas si sa testati aceste produse.

Va las si cu  informatiile oficiale si astept sa imi spuneti ce parere aveti voi despre marca Artdeco.

Mai jos aveti si un film despre noua colectie Artdeco: