Happy Monday (33)

Happy Monday sau Lunea fericita e deja o tematica binecunoscuta aici, pe blog. Imi place sa va vorbesc de ziua de luni pentru ca mie imi place ziua asta. Solutia pentru a face ziua de luni placuta este sa nu ii incarci prea mult programul. Cred ca multi dintre noi spunem ca ,,de luni” vom face nu stiu ce. Ii dam prea multa incarcatura bietei zile de luni, punand-o sa fie un fel de motor vesnic turat la maxim.

Astazi nu prea stiu despre ce sa va vorbesc. Adica nu gasesc ceva sa se plieze musai pe tema de luni si de Happy Monday. Hai sa incep cu chestii simpatice, sa zic asa. Raffaello are de 2 zile o noua familie, lasand astfel spatiu suficient lui Boni, un motanel in plina dezvoltare ce are grija de mama lui, Panda. Panda asteapta pui. Pana am apucat sa il castram pe Raffaello, natura si amorul pisicesc nu au stat pe loc, asa ca deja de la zi la zi astept sa apara alte ghemotoace de blanita care curand se vor catara pe perdele si prin alte locuri.

Am facut o alta curatenie apriga prin cutiile cu farduri, am aruncat o sacosa de ambalaje, fonduri de ten, rujuri si corectoare expirate. As fi vrut sa si filmez ceva de genul declutter, insa recunosc ca am fost mult mai rapida facand curat fara filmat si am lasat eficienta pe locul 1. Cu ocazia asta, am tras o linie foarte clara si am decis ca produse de make-up nu mai cumpar decat cu exceptia unor piese Guerlain de exceptie cum a fost asteptatul L’Essentiel de la Guerlain. Am cumparat acum o saptamana niste chestii de drugstore de la importdirect.ro doar ca sa imi tin promisiunea fata de cateva cititoare/abonate care vor musai sa imi stie pararea mea daca produsele de macke-up ce se vand acolo sunt originale si in termen. Si c’est fini! In curand si clip despre treaba asta.

Gandul de azi: fa curat in viata ta precum faci curat intr-un sertar cu nimicuri. Exercitiul acesta de curatenie face foarte bine si mental si poate voi face un clip sau articol despre asta. Iar poza este din decembrie, cand motaneii din generatia cea mai recenta aveau o luna. Ei, cam o poza de asta o sa mai pun intr-un articol de Happy Monday de prin aprilie.