Mon Jasmin Noir Bvlgari

Mon Jasmin Noir Bvlgari este un parfum pe care il port cu atata placere incat trebuia sa ii fac un review pe blog. Este un parfum floral-lemnos cu accente de mosc, un parfum ce reia un parfum clasic Bvlgari, Jasmin Noir.

Mon Jasmin Noir Bvlgari a fost lansat in 2011, este un eau de parfum ca si format si a devenit rapid un parfum foarte iubit. Notele de iasomie de Sambac, crin se amesteca cu cele de nuga si alte note lemnoase. Este un floral delicios si oarecum carnal, fara a fi extrem de senzual. Sunt si ceva note amare cel il fac extrem de purtabil si vara. As zice ca este un parfum mediteraneean, asa ca sa sune generic.

Legat de  Bvlgari as zice asa ca niciodata nu ai cum sa dai gres cu un parfum Bvlgari. Nici unul dintre parfumurile acestei case nu mi se pare superficial sau creat doar de dragul de a mai anunta un parfum nou. Recunosc ca parfumurile barbatesti mi se par cele mai reusite, chiar mai reusite decat cele feminine, insa Mon Jasmin Noir reuseste sa ma comvinga sa il port destul de des.

Ce imi place la Mon Jasmin Noir Bvlgari

Imi place ca este un parfum elegant si care este totodata feminin in felul in care imi place mie. Imi plac parfumurile acelea care “iti iau mintile”, adica port Shalimar si Dior Addict cu nonsalanta la orice ora. Atunci cand caut un floral discret, ma feresc de parfumurile prea cuminti si fara amprenta. Ca atare, cand am mirosit prima data Mon Jasmin Noir am spus instant “c’est ca!”, adica “asta cautam” si m-am bucurat sa gasesc un floral cu personalitate. Imi aminteste putin de notele amare din Un Jardin sur le Nil de la Hermes, iar notele pudrate ma duc un pic cu gandul spre Chanel 19 Poudre, desi e departe ca si aroma de ambele parfumuri. Bon, este un floral indraznet, fara a fi vulgar.

Mon Jasmin Noir vine in format de 25, 50 si 75 ml. Formatul de 25 de ml este ideal de purtat in poseta.

De unde il cumparam?

Il gasiti in parfumeriile clasice, la Marionnaud aici. Fireste ca va recomand cu prioritate parfumeriile clasice, gen Marionnaud, Sephora, Douglas, Kendra, insa atunci cand sunt oferte bune pe online, sa nu le ratati.

Un decant de 10 ml la doar 30 de lei puteti cumpara de pe Brasty aici. Din acest magazin, daca vei cumpara 3 mostre, ai transport gratuit prin acest cod: COD: ESAN16. Vi-l recomand, eu deja am luat aceste decanturi de 10 ml de la ei ca sa ma pot lamuri asupra unor parfumuri pana le cumpar in format full size.

De la Bvlgari ador seturile parfum si alte produse, am cumparat mereu seturi pentru ca au produse auxiliare sau de extensie de gama superbe, am preferat Strawberry in acest caz, gasiti seturi aici. Pachetele de la Strawberry sosesc la Posta normala sau cu vama, depinde, insa daca veti plati taxa vamala, Strawberry va returneaza acele cheltuieli, gasiti procedura de returnare bani aici.

Pe Aoro deasemenea gasiti aici un sortiment bun pentru Bvlgari, am luat de la ei in special parfumuri barbatesti de la Bvlgari.