Parfumuri de primavara

Parfumuri de primavara purtam de indata ce in aer se intrevad aromele naturii ce renaste. Aromele florale diafane si delicate sunt cu siguranta ceea ce asteptam de la inceputul primaverii.

Florile ce ne aduc vestea primaverii nu prea miros. Ghioceii, lalelele par flori sfioase. Insa daca le mirositi cu atentie, au acel miros vegetal, fin, ce te duce cu gandul la frunzele abia iesite de sub zapada, a seminte germinate. Asta imi inspira si unul dintre parfumurile recent lansate de Chloé.

Chloé Naturelle, intre parfumurile de primavara cu iz diafan

Chloé Naturelle este un parfum ce completeaza seria parfumurilor chic si diafane ale casei Chloé. Creat in 2021, dupa un an de incercari si formulari, parfumul aduce in seria Chloé Signature acea atingere a trandafirilor organici. Nasul din spatele acestei creatii este Michel Almairac.

Piramida olfactiva pare simpla, ca de altfel toate aromele Chloé. Note citrice si fructate de coacaze deschid parfumul, urmand trandafiri si neroli, iar baza este cedru si mimoza. Parfumul merge pe ideea responsabilitatii fata de mediu, iar efortul parfumierului a fost sa adune ingrediente din resurse cat mai sustenabile.

Combinația de alcool natural și apă creează un parfum de o puritate deosebită. Flaconul si el conține materiale reciclate în proporție de 25 %, fundița legată manual este confecționată 100 % din poliester reciclat.

Este un parfum ce poate intra si in rutina unei persoane vegane si care cauta produse cu cat mai mult respect fata de natura.

Flowerbomb Ruby Orchid, un floral impetuos si gurmand

Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid este un fel de floral diametral opus parfumului Naturelle. Vine cu o dorinta impetuoasa de a ne invalui in parfum de flori, flori intense, rosii. Orhideea Rubin, dar si note fructate cu iasomie, frezii si vanilie. O simfonie de flori gurmande ce te fac sa te entuziasmezi de noul sezon.

Indiferent ca esti stilul Chloé Naturelle sau Flowerbomb Ruby Orchid, bucura-te de aromele primavaratice. Poarta renasterea naturii in orice forma si reinvie aroma florilor in parfumurile pe care le porti. Fireste ca parfumurile miros diferit fata de aromele naturale, insa arta parfumierului este ca si cea a unui muzician ce aduna note suprinzatoare cu efecte ce par desprinse din natura, insa ce sunt fabricate si create cu imaginatia sa.

Ce parfum porti in aceasta primavara?