Preferate

Am ales 4 parfumate preferate ale acestei perioade. Sunt parfumurile pe care le-am folosit cel mai des in ultimele doua luni. Fireste, sa nu uitam ca in nebunia mea, folosesc intre 3-4 parfumuri pe zi, le suprapun, le combin. Acestea 4 insa au tot revenit si am zis sa va spun cate ceva despre ele. Da, am folosit si parfumuri de la Guerlain foarte des, am si acolo niste preferate ale perioadei de inceput de vara-vara, dar pentru ele fac alt articol.

Chanel Chance Hair Mist este o varianta mai energizanta a clasicului Chance si pentru aplicat in par. Nu stiu cum faceti voi, insa mie parfumurile imi raman mereu mai bine impregnate in par, asa ca daca gasesc si varianta de hair mist a unui parfum, cu atat mai mult o folosesc. Parfumul acesta este un proaspat pudrat si frantuzit. De cate ori ma dau cu el, imi aduc aminte de mirosul magazinelor de pe Champs Elysees, emanatiile acelea din haine, lucruri si frantuzoaice. (aproximativ 250 de lei in parfumerii)

Biehl pc02 este un parfum cu nume parca de medicament. Ganditi-va putin cum e sa zici ,,m-am dat cu putin pc02… “, suna ca si cum ai lua niste medicamente experimentale. pc02 este un parfum dulce genial, imi permit sa spun. Sa scoti ceva din paciuli si sa nu miroasa a mass market perfume mi se pare intr-un mare fel. E cel mai purtabil super dulce pe care il am, da un pic in ciocolata, dar ciocolata gourmet. E aromatic, fara a fi dramatic. ( 135 de euro, 100ml, EDP, pe site-ul oficial Biehl)

Bvlgari Mon Jasmin Noir  este un floral elegant ca un pendantiv fin legat cu un siret fin de tul. O iasomie nobila, as spune. Seamana cu mirosul iasomiei la inceputul infloririi, cand floarea abia s-a aratat soarelui si trece prin primele faze de amor cu cerebralele albine.( aproximativ 230 de lei pentru EDP 50 ml)

The LAB C’est la Vie este un fel de parfum imperfect asa cum sunt si eu, cum esti si tu, cum e si viata. Dar care isi jongleaza atingerea perfectiunii prin fiecare aplicare.  Azi imi pare a fi meditativ, maine prea masculin si poimaine il simt prea lemnos. Este parfumul pe care si daca nu il port singur este sigur baza de layering pentru floralele dulci sau pentru o Aqua Allegoria de la Guerlain. Are note lemnoase puternice, de oud, insa dublate de paciuli si ceva neroli. Oarecum masculin, oarecum salbatic. ( 900 lei pe nichescent.ro).