Produse cosmetice incercate in ultima perioada

De pe la inceputul anului si pana acum, am mai incercat produse noi cosmetice. Unele noi pentru mine, altele noi precum aparitie de piata. Nu am cum sa le mentionez pe toate, desi nu mai sunt atat de multe precum in alti ani.

Am devenit din ce in ce mai selectiva. Cu ocazia asta, va spun ca la finalul anului trecut am si dat un email catre toate companiile si agentiile cu care am avut sau am colaborari de orice fel, ca doresc sa fiu anuntata inainte de trimiterea unui pr kit pentru ca nu mai am rabdarea sa desfac atatea cutii si sa descopar de multe ori produse care nu mi se potrivesc sau de care eu nu am nevoie.

Sigur ca as putea face si concursuri cu aceste produse noi si ce nu mi se potrives. Dar nu prin asta tin sa imi retin audienta. Iar timpul pe care il consum sa fac un concurs – poze, postare, alegere castigator – poate fi folosit mult mai bine. Mai exact, prefer sa stau sa documentez un articol, un clip, sa lucrez pentru afacerea mea sau chiar sa fac cateva exercitii fizice.

IMAR Goldish 24 k tonner este tonicul cu usor efect de exfoliere enzimatica care a venit pentru mine fix cand aveam nevoie. Cu exfolierea am avut si am o problema. Acid glicolic pe tenul meu inseamna inrosire, mancarime. Am un exfoliant de la Guerlain cu acest ingredient in cantitate extrem de mica si produsul sta de expozitie. Am incercat la recomandarea Corinei Allan cel mai fin exfoliant de la Paula’s Choice si tot nu a mers. Am folosit si folosesc si Floria exfoliantul cu acid hialuronic sau The Body Shop Youth Drops exfoliant enzimatic, insa la mine exfolierea aceasta este 1-2 ori pe saptamana maxim. Ce are diferit acest tonic de la IMAR este faptul ca nu il simt deloc ca pe un produs exfoliant, insa ii vad efectul. Tind sa cred ca aurul ca ingredient folosit in cosmetice este cam la fel ca aurul din bijuterii. Mai precis, cu cat este mai de calitate, cu atat si functioneaza. De asemenea, complexul botanic isi face treaba usor si bine.

Eu nu sunt fana deloc a produselor cu efect rapid. Nu ma intereseaza si nu cred in efect rapid. Vreau sa vad efect in timp, bland, in echilibru cu tenul meu. Rapid pot vedea doar daca ma ustura sau ma mananca dupa aplicarea topica, asta e ce pot vedea imediat. Sau pot sa vreau rapid efect de calmare de la o crema cu efect calmant, acolo insa e vorba de produse tratament, folosite pentru incidente.

Momirov Crema antirid cu Aur este o crema primita anul trecut prin aprilie-mai la Cosmobeauty si am tot zis ca o desfac. Dar gata, i-a venit randul. Am incercat-o chiar acum de Paste si un pic dupa. Este o crema destul de emolienta, nu mai are aurul coloidal, pe care il gasiti in tonerul de mai sus sau in serul Momirov cu acid hialuronic. Are alt complex antiaging numit TensUp. Pentru mine este prea emolienta, mai exact in termeni populari prea grasa, desi nu ma asteptam sa mi se para vreodata o crema asa. Si nu e problema de grasime, cat de absorbtie in ten. Mie imi ramane la suprafata tenului cam mult. Merge ok de masaj facial si apoi o indepartez cu un prosopel umezit. De asemenea, mirosul de uleiuri vegetale vireaza un pic spre neplacut, insa depinde de fiecare. Stiu persoane ce pot folosi unturi vegetale brute pe care eu una nu le tolerez ca miros. Crema are si parfum in compozitie, asta pentru cine e interesat, oricum pe site gasiti si lista de ingrediente. Pe crema mea daca o doreste cineva, usor folosita, o dau cu drag, pentru ca inclusiv la masaj facial am produse cu care ma inteleg mai bine. Stiti ca nu e prima data cand fac asta. Despre produsele Momirov care imi plac si pe care le-am si terminat de folosit, gasiti un articol pe blog aici. As fi curioasa de parfumuri, vedem cum reusesc sa le miros pe undeva.

L’Institut Esthederm Age Proteom, noul ser revolutionar – si aici revolutionar nu e folosit ca un termen care da bine, ci care concluzioneaza munca de ani de cercetare a doua personalitati faimoase in medicina, cosmetologie, chimie si lista e lunga – a aparut cam de 2 saptamani in rutina mea. Grupul Naos transfera o descoperire stiintifica ce va merge in zona de tratament a bolilor degenerative si o aduce si intr-un produs de skincare.

Din anii 2000, Jean-Noel Thorel, farmacist si fondator NAOS, are un conversatie continua cu Prof. Miroslav Radman, genetician si fondator al Institutului Mediteranean pentru Stiintele Vietii. Acest produs merita un articol serios dedicat care probabil imi va solicita la maxim un intelect ce mereu a fost mediocru la chimie. Tot ce pot spune e asa, este un ser ce trebuie folosit 2 luni de la deschidere, asta zice mult. Textura si afinitatea cu tenul cuceresc instant. Eu una nu pot vedea rezultate in doua saptamani pentru ca am o rutina destul de minutioasa de niste ani si am si un ten ce duce multe semne. Si da, folosesc multe produse. Desi nu recomand asta. Insa astept sa vad ce face in timp, integrat in rutina mea. Momentan pot spune doar ca imi place si tenul meu pare sa il devoreze.Si imi aduce aminte de aceeasi relatie de amor dintre tenul meu si gama Excellage.

Mara Blu Hyalo Intense este crema nou lansata de Mara Blu si am fost avantajata sa testez la propriu formulele intermediare. Bianca Duma, care gandeste produsele impreuna cu echipa de productie, este de o meticulozitate pe care o apreciez maxim. Evident, aici sunt subiectiva pentru ca Bianca imi este draga ca om si am un mare respect pentru ceea ce poate face o femeie ce abia a facut 31 de ani, are un copil si 2 farmacii de care se ocupa. Daca nu ar fi cei 600 de km pana la Arad, probabil ca am petrece si timp impreuna, macar ca as scoate-o la o sedinta de karate sau de yoga. Bun, sa revin.

Cremele Hyalo Intense completeaza serul Hyalo Boost Intense, au niacinamide si acid hialuronic pe langa ingredientul cheie caviar. In plus, au un filtru cu grad mare de tolerabilitate, SPF 30. Din ser termin al 4-lea flacon, probabil cand acest articol va fi gata, deja gata si serul. Din crema, folosesc aproape zilnic, peste orice alta crema sau peste ser. Stiu ca atunci cand am primit mostrele de test am intrebat de 3 ori daca sigur e SPF ca nu prea imi venea sa cred. Textura cu SPF ridicat si care sa ramana atat de fina, doar la anumite cosmetice asiatice selectate de Rena de la Glowrious am mai intalnit. Una peste alta, Bianca cu perfectionismul ei merge pe calea buna. Putin si bun.

Daca ati incercat crema, chiar spuneti-mi. Daca vreti sa o incercati, evident in Arad puteti face asta la farmaciile Biancai. Daca sunteti din Bucuresti, mergeti la The Room Showroom str. Episcopiei nr 6, in spatele Ateneului Roman, Mihaela are tester acolo. Bianca incearca sa gaseasca solutii sa faca si esantioane, insa productia lor costa destul de mult, incat ar impacta si costul cremei per bucata. Iar ea tine si la asta. Gandim impreuna cu echipa solutii si vedem pe parcurs. Nu am ce sa va ascund, stiti ca v-am mai spus de atatea ori ca esantioanele sunt un cost important chiar si pentru un producator mare, daramite pentru cineva mic si care abia a inceput. Ca atare, nici la producatorii mari, gen Estee Lauder, Dior, nu gasiti esantioane asa simplu, ele se dau de obicei atasate unei achizitii.

Cred ca aici termin un prim articol pe acest subiect, as mai avea de adaugat, chiar as mai avea, insa nu vreau ca lectura sa depaseasca 5-7 minute. Dar va mai urma un articol similar curand.

Ma gandeam ca urmatorul articol sa fie dedicat ingrijirii pielii corpului, ce ziceti? Nu uitati sa imi lasati pareri despre aceste produse daca le-ati folosit si cine doreste crema Momirov, sa imi lase un mesaj privat pe Instagram.