Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment, primele impresii

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment este un produs recent lansat de marca Sensai.  Il gasiti exclusiv din aceasta vara in parfumeriile Douglas si pe magazinul lor online. Produsul este un amestec de inovatie ca si textura si de traditie ca si ingredient de baza.

Infuzând toată puterea mătăsii Koishimaru într-un produs tip micro-spumă, prin atingerea ca de mătase a micro-bulelor, mai mici decât dimensiunea porilor, spuma pătrunde rapid în piele, lăsând pielea întinerită, moale, radiantă, cu mai puține linii fine.

Cred ca este primul produs de ingrijire sub forma de spuma pe care l-am intalnit pana acum. Nu este nici chiar un ser, nici o emulsie sau o lotiune. Este un tratament facial care sub forma de spuma este si mai usor de aplicat. Pana si cei mai pretentiosi utilizatori de skin care, nu vor mai avea ce sa gaseasca motiv in a nu folosi un produs de tratament facial.

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment, cum se aplica

Sensai isi invata consumatorii sa foloseasca ritualuri duble de curatare si de hidratare. Folosesc acest stil de ingrijire de cand am aflat de el si mi se pare coerent ca si logica. Nu e suficient un singur pas sau un singur produs intr-o rutina de ingrijire.

Micro Mousse Treatment este primul pas in ritualul de dubla hidratare. Sensai recomanda sa scoatem din tub o cantitate de spuma ce se intinde pe o suprafrata cu diametru de 3 cm si sa o aplicam usor prin tapotare si masaj usor ca prim pas dupa finalizarea curatarii tenului. Peste acest tratament, putem aplica apoi o emulsie sau chiar o crema de zi.

Imi place mult lejeritatea texturii si efectul imediat de hidratare. Totodata da acea stare de bine si relaxare pe care o simt dupa orice produs Sensai, senzatie pe care o simti la nivelul pielii. Este un produs foarte placut, pe care dupa ce il folosesti doresti sa il tot folosesti si sa te bucuri fie si de numai placerea aplicarii lui.

In format de 90 ml il gasiti in Douglas la 973 de lei, vine in tub, in cutie de carton, ca orice alt produs Sensai.