Sunt frumoasa, concurs

As vrea sa faceti un exercitiu cu voi inseva, sa va priviti in oglinda si sa vedeti ceea ce aveti frumos. Cred ca sunteti convinse ca o mare parte din frumusete vine din propriul vostru efort de a va ingriji, de a va alinta tenul cu produse potrivite si de a va dedica timp propriei persoane. Este greu sa mai stabilesti cat esti de frumoasa sau daca esti intr-o lume in care standardele de frumusete par sa o fi luat razna. Totodata multitudinea de produse aparute pe rafturile parfumeriilor si pe rafturile de cosmetice din farmacii te fac sa te intrebi pana la urma ce trebuie sa alegi si cat sa folosesti ca sa poti sa fii frumoasa, sa iti pastrezi calitatea tenului si sa imbunatatesti anumite lucruri.

Dupa 4 ani de beauty blogging mi se pare ca ajung practic la lucrurile elementare legate de frumusete. Stiu clar ca fara acea demachiere facuta cu atentie si rabdare, nici o crema nu va functiona. Stiu deja ca daca respect niste lucruri zilnice, nu  e nevoie ca in week-end sa fac exfolieri sau tratamente dramatice, cum le numesc eu. Stiu ca SPF-ul nu este o gluma, dar am si inteles ca expunerea la soare pentru mine de acum este incheiata ca si poveste, doar extrem de putin si intre umbrela si primele valuri ale marii. Chiar si pana in parcare, port SPF pentru ca trebuie, si il aplic si pe maini.

Totodata am inceput sa inteleg ca pana si un gel de dus poate face diferenta  mai ales cand este ulei de dus si cand banalul dus zilnic devine parte a unui ritual de infrumusetare.

Fiecare gest de grija pentru sine conteaza si se reflecta in bucuria pe care le-o aducem si celor din jurul nostru. Pentru mine conteaza enorm cand baietelul meu imi spune “mami, tu esti draguta si mirosi frumos”, parca ma incurajeaza si mai mult sa ma bucur de tabieturile mele de frumusete, sa nu mi se para superficiale.

Exista branduri de care m-am atasat dinainte de a avea blog si Bioderma este unul dintre ele. Bioderma m-a invatat mereu ca exista produse basic si care functioneaza mereu. Din acest motiv, te voi premia si pe tine, cea care ma vei convinge cu povestea frumusetii tale, cu un set de produse Bioderma format din: solutia micelara Bioderma H2O Sensibio 250ml, un ulei de dus Atoderm 1l, Hydrabio Perfecteur si o crema cu SPF Photoderm Max in nuanta Claire.

Detalii despre toate cele 4 produse gasesti pe blog, da click pe fiecare nume de produs de mai jos si vei gasi articole detaliate:

Data limita concurs: 27 martie 2016

Voi anunta castigatoarea cel tarziu pe 29 martie si premiul va fi trimis de catre sponsor de indata ce voi primi datele de contact din partea castigatoarei.

Datele de livrare din partea castigatoarei se vor trimite pe acest email: concurs.beautybarometer@gmail.com cel tarziu pana pe 4 aprilie 2016.

Multa inspiratie!