Tabieturi de 10 ani

Tabieturi de 10 ani legate de frumusete si cosmetice

Sunt o persoana cu tabieturi inca de pe la 25 de ani, mai incapatanata si ma simt bine cu chestia asta a disciplinei fata de mine insami. In ultimii 10 ani – grei de altfel, criza aia de trecere de la 30 la 40 la mine nu a fost gluma – am avut niste chestii care au ramas fixe. Si nu, nu o sa vorbesc despre Guerlain. Va fi ceva in afara patimii grele pentru Guerlain.

Estee Lauder, rasfat si la miniaturi si cadouri

In tot acesti ani, pot spune ca cel mai generos brand in materie de mini size-uri, miniaturi, cadouri la cumparaturi a fost Estee Lauder. De cate ori cumparam ceva Estee Lauder, mereu primeam cel putin o miniatura. A fost o perioada cand sertarul de cosmetice se umplea mereu mai ales cu miniaturi ale celebrului ANR, adica Estee Lauder, Advanced Night Recovery, celebrul ser care a facut istorie si a ridicat stacheta pentru toti producatorii de skincare. Adunasem la un moment dat vreo 4-5 si mereu imi spuneam ca nu prea mai am nevoie sa cumpar full size in acest stil. Ca atare, la un anumit moment, am cumparat in format full size alte produse Estee Lauder de skincare, chiar un alt serum. Astazi am placerea sa pozez si eu primul ANR in marimea lui eleganta, este primit din partea celor de la Estee Lauder Romania si mi-a facut o mare placere sa il primesc in sertarul cu creme alaturi de ,,bombonelele” Estee Lauder.

Elizabeth Arden, 8Hours, Cream Lip Protectant Stick

Fie purtat pe buze, asa cum ii este menirea, fie purtat pe maini sau chiar pe fata, acest balsam de buze si-a marcat teritoriul in poseta mea. L-am cumparat prima data din afara tarii, nici nu mai retin cand. In avion il foloseam si pe post de crema de maini, aplicam strict pe zonele uscate. In timp, m-am atasat asa mult de el, incat oricate alte produse mai interesante apare, el este acolo.  Sa mai adaug aici si parfumul Green Tea care si acum sta aici langa tastatura? Green Tea de la Elizabeth Arden este ca un talisman pentru mine.

Bioderma, solutie micelara

Imi place sa ma demachiez in pasi multipli, cu atentie, cu grija. Bioderma, solutia micelara, este mereu acolo pe undeva in ritualul de demachiere. Am gasit produse mai bune, mai sofisticate, mai fandosite, insa mereu ma intorc la ea. Este simpla, eficienta, neagresiva, in special varianta Sensibio  sau Sensibio AR.

Cosmetice bio si organice

In ultimii 10 ani nu mi-a lipsit niciodata macar un produs bio sau organic din rutina de ingrijire a tenului. Nu sunt o fanatica a zonei bio, dar macar putin din acest univers includ si in ingrijirea tenului. Acum am doua creme super misto cumparate de pe orgabeauty.ro, un magazin recent descoperit despre care deja v-am povestit multe lucruri si pe blog si pe Youtube.

Donc, je sais, sunt incapatanata, sunt fixista cu anumite chestii, dar daca imi fac bine, de ce nu?