Calvin Klein, editii limitate de vara, CK One Summer si Eternity Summer

Calvin Klein lanseaza si in acest an editii limitate de vara, CK One Summer si Eternity Summer. Pentru CK One in special astept mereu editiile de vara, fiind foarte interesant reinterpetat clasicul CK One. Anul acesta leitmotivul este desertul, fascinatia aromelor intense si surprinzatoare, amestecul de arome proaspete cu arome condimentate. Mai exact, esenta acestor parfumuri este exprimata de cei de la Calvin Klein foarte sugestiv ,,desert festivals and partying until sunrise”. Incepand de la arome si pana la designul flacoanelor de parfum, ideea de soare, petrecere si desert este prezenta.

Ck One Summer 2017 este inspirat de razele solare si energia electrica a desertului. Arome foarte intense au fost adaugate: ardei iute, cardamom si coriandru revigorat. Este un parfum menit sa te acompanieze in festivaluri si in atmosfera de party pana la rasarit. Notele de citrice se intalnesc cu aromele fierbinti ale condimentelor intense. Gandit pentru acele petreceri din desert, energizate de un soare generos, inclusiv flaconul contine elemente de design solare. Il veti gasi in parfumerii in format de 100 ml, EDT, si va fi disponibil doar in aceasta vara. Isi pastreaza caracterul unisex, asa cum sunteti obisnuiti cu seria CK One.

Eternity Summer 2017 este inspirat de culorile bogate ale orizontului desertului la apusul soarelui. Arome ce mixeaza efectul de prospetime cu cel de senzualitate regasim in versiunea de dama: bujor, apa de nuca de cocos si vetiver uscat. In versiunea masculina, ne intalnim cu bergamota, note marine si note verzi. Cele doua parfumuri sunt gandite pentru un cuplu ce exploreaza desertul la apusul Soarelui. Caldura nisipului se intalneste cu racoarea noptii din desert. Aromele fierbinti si florale se intrepatrund. Ambele parfumuri, si cel de dama si cel barbatesc, se vor gasi in format de 100 ml, EDT varianta masculina si EDP varianta feminina.

Toate cele 3 editii limitate de vara Calvin Klein se gasesc in parfumerii, Marionnaud, Sephora, Douglas. Sunt curioasa care o sa vi se para mai reusit.