Pupa Spicy Nudes, cea mai reusita paleta de nudes

Pupa Spicy Nudes este din punctul meu de vedere cea mai reusita paleta cu o selectie de culori din seria nudes. Imi place ca nuante, ca texturi si cum a fost gandita cap coada. Face parte dintr-o colectie numita Make-Up Stories si vad ca deja nu se mai gaseste online. Poate aveti ocazia sa o mai gasiti in magazinele Pupa.

Paleta Pupa Spicy Nudes este o combinatie de nuante mate, satinate si metalizate. Permit obtinerea fie a unui makeup super natural, fie a unui makeup intens si cu reflexe mai intense, fara a fi dramatice intr-un sens exagerat

Am folosit deja paleta in doua clipuri pe Youtube si mi-a placut teribil de mult. Este drept ca inca nu am avut curaj sa o folosesc la adevarata ei capacitate, insa chiar si nuantele metalizate au fost o surpriza placuta pentru ca sunt cremoase-pudrate.

Paleta are 10 nuante, costa cam 105 lei si daca nu sunteti neaparat fane Nudes, exista si versiunea Cosmic Queen sau Hot Flame, adica palete cu o anumita tematica si cu nuante ceva mai intense. Imi place ca nuantele sunt dispuse in format mare, ca si o paleta pentru profesionisti. Cutia in sine este destul de subtire si cu o oglinda mare.

Am facut swatch la lumina naturala si am incercat sa editez minim poza, doar am crescut putin expunerea si contrastul proportional pentru ca zilele acestea sunt cam intunecate. Nuantele se vad cat se poate de natural. Paleta nu vine dotata cu pensula si sincera sa fiu ma bucur, pentru ca ar fi fost risipa. O asemenea paleta se foloseste cel mai bine cu mai multe pensule, potrivite pentru fiecare tip de makeup si de efect dorit. Cred ca de Sarbatori o voi folosi iar. Daca timpul tine cu mine, chiar as vrea sa va arat cum ar functiona ea pentru un machiaj intens de seara, sa vedem.

Produsele de make-up de la Pupa sunt din punctul meu de vedere cele care si-au pastrat nivelul de calitate sus de vreo 20 de ani de cand le stiu. Reusesc sa faca la un pret de drugstore o calitate similara cu zona de high end fara nici o exagerare. Am comparat direct produsele in nenumarate randuri si mereu am fost placut surprinsa.

Voi ce folositi de la Pupa?