Beauty Chat la Starbucks

Cand vine vorba de un beauty chat la ceas de seara, am o trupa de bloggerite de beauty cu care probabil as face un foileton de beauty chat-uri. Dupa ce am trecut prin workshop-uri si alte lucruri. ne mai intalnim din cand in cand si in format relaxat. Pentru acest inceput de an, am ales sa ne vedem la Starbucks in Afi Cotroceni unde printre cafele si cookies, am gasit multe subiecte de discutie.

Monica de la Monica’s Beauty in 5 Minutes si Dana de la DanaStancu.ro  ne-au povestit cum si-au innoit blogurile, Ira ne-a anuntat ca anul acesta va ajunge intr-un loc foarte exotic si Cosmina ne-a dat o veste si mai buna, ca va deveni mama peste cateva luni. Alexandra de la MakeupSwan ne-a spus cat de mult ii place Periscope. La intalnire au mai sosit Camelia de la BeautyStory.ro, Mirabela de la CherieBelleMarie si Maria de la BlogulPandorei.

Am sarbatorit putin in avans cu o zi si 1 Martie, Farmec ne-a cadorisit cu cate un martisor foarte frumos, o crema hidratanta intr-o cutiuta cu o floare de mac, noua gama de la Farmec cu ulei ecocertificat din floare de mac o puteti gasi aici. Le-am mai facut o mica surpriza fetelor si cu o tombola ad-hoc, ca sa ne amuzam un pic. Plecasem de acasa cu doua sacose pregatite cu surprize si cred ca am reusit sa aduc cateva martisoare frumoase fetelor.

Am ras destul de mult si cand trecuse de ora 9 am realizat ca in Afi mai erau niste tentatii pe care nu le mai vizitasem de ceva vreme. Astfel ca impreuna cu toata trupa am intrat la Kiehl’s sa vedem noile masti faciale, la Yves Rocher sa vedem noul parfum Rose Oud si apoi eu am intrat repede la Douglas sa imi iau cel mai recent Beauty Box despre care o sa va scriu curand.

Daca nu ati reusit sa vedeti filmarea de pe Periscope in direct, iata captura din arhiva Katch: